Komplet elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby in kavarna z espresso kavomatom in jedilni set

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem, likalno desko in kavarna z espresso kavomatom in jedilni set sestavljajo popoln set igrač za vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, vašim najmlajšim bodo služile leta in leta. Dečki in deklice bodo z njimi preizkusili domača opravila, kuhali, prali, pospravljali in se naučili likati kot to počnejo njihovi starši. Zabavali se bodo pri igri prodajalcev, svojim strankam bodo ponujali okusno kavo in prodajali sladke dobrote, ki jih bodo servirali na jedilnem setu. Igre vlog vaših otrok bodo s temi igračami še bolj pristne, s tem pa si bodo hkrati razvijali fino motoriko, logično razmišljanje, se približevali svetu odraslih in izboljševali svoje jezikovne veščine.

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi pri pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo dečke in deklice očaral že na prvi pogled.

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za sodavico, korito za pomivanje posode, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Kavarna z Bio Espresso kavomatom Coffee House Smoby blagajna z elektronskimi funkcijami in skener z lučko in zvokom

Otroška kavarna Coffee House francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača, s katero se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, espresso kavni avtomat z različnimi polnili pa bo male kofetkarje razveselil z okusno kavico. Spretni natakarji bodo zahvaljujoč delujočemu kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali, kakšen znesek morajo prejeti. Nakup lahko kupci opravijo tudi s pomočjo plačilne kartice. Kavarnica za otroke je opremljena z mikrofonom in bralcem kreditnih kartic. Izdelke lahko tudi skenirajo z elektronskim skenerjem, ki daje značilne zvoke in sveti.

Kavarna je opremljena tudi s priročno uro, ki je nameščena nad kavnim avtomatom, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga otroci menjujejo glede na odpirali čas. Kavarna otrokom ponuja set 57 odličnih dodatkov, med katerimi so različne škatlice s kosmiči, kolački, piškotki, mleko, penice in sadni sok. Izbirajo pa lahko tudi med različnimi vrstami sadja, pekarskih izdelkov in kolačkov. Svoj nakupljen zajtrk s kavico mali kupci odnesejo na pladnju, kjer jim ne bodo manjkali niti krožnički, pribor in kozarčki. Višina kavarne znaša 90 cm, skupne mere igrače pa so: 60*60*90 cm. Elektronska kavarna deluje na 1 baterijo LR54/AG10 (del paketa) in 1 LR03, ki ni priložena kompletu.

Jedilni set v zaboju Breakfast Box Vert Azur Écoiffier z jedmi 35 delov od 18 mes

Jedilni set v zaboju Breakfast Box Vert Azur francoskega proizvajalca Écoiffier je odličen set posode za otroke od 18. meseca starosti, ki bo popestril igro z otroško kuhinjo. Set posode za kuhinjo sestavlja 35 delov, za 4 osebe. Jedilni set sestavljajo krožniki, kozarci, skodelice, pribor, čajnik, posodica za mleko, sladkornica in skledice s sladkimi kolački. Z jedilnim setom Écoiffier se bodo otroci igrali pripravljati hrano in pogrinjati mizo zase in svoje najbližje. Zahvaljujoč čudovitim barvam in realistični zasnovi, ta igrača za najmlajše spodbuja otroško domišljijo in prav tako ustvarjalnost. Celotni set je shranjen v priročni zaboj, zato se bodo otroci naučili tudi pospravljati za seboj.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.