Dostava in plačilo

Dostava

Plačilo

Sledenje pošiljk

Dostava

Načini dostave

  • Dostava s kurirsko službo

Za dostavo vaših naročil običajno uporabljamo kurirsko službo GLS. Poleg zanimivih popustov, se trudimo zagotoviti tudi ugodnejše stroške dostave. Dostava je brezplačna pri nakupu nad 79 €. Lahko pa je lahko časovno omejena ali pa so zanjo predvideni drugačni pogoji. Informacijo o tem boste našli na domači strani naše trgovine. Blago bomo dostavili neposredno v vaše roke na naslov, naveden na računu ali pa na naslov, ki ste ga določili, kot mesto dostave. Pakete po povzetju lahko plačate z gotovino ali kartico neposredno kurirju.

Načini dostave

Strošek pri načinu dostave s kurirsko službo do 24 ali 48 ur, je zaračunan glede na vrednost vašega naročila in način plačila:

Cena dostave
Po povzetju 6,00 €
Spletno plačilo 4,50 €
Plačilo s transakcijo 4,50 €

*Navedene cene veljajo le za odpremo običajnih pošiljk, pri odpremi celotnega naročila v enem paketu. Pri deljenem naročilu in njegovi odpremi v več paketih so lahko skupni stroški dostave višji. Velja le v primeru, da stranka zahteva naročilo odpremljeno v več različnih paketih. Če se za to odloči trgovina, je dostava vedno brezplačna. Cene dostave vključujejo DDV.

Odprema blaga

V naši spletni trgovini imamo 95% blaga v lastnem skladišču. Vaše naročilo bo zato odpremljeno po njegovem prejetju in obdelavi najkasneje v 24-48 urah oz. naslednji delovni dan. Predvideni dobavni rok v predbožičnem času je 3-7 delovnih dni. V primeru daljšega dobavnega roka, vas bomo o tem v kratkem času obvestili.

  • Blago, ki ga imamo v skladišču in ga naročite na delovni dan do 15. ure, običajno odpremimo še istega dne, tako da ga lahko pričakujete čez 3 do 4 delovne dni.
  • Naročila prejeta na delovni dan po 15. uri, čez vikend ali na državni praznik, odpremimo prvi naslednji delovni dan.

Dobavni rok

Po odpremi naročila dostavljavca vam bomo blago dostavili v času od 8.00 do 18.00 med delovnimi dnevi. Ker ne moremo predvideti točnega časa dostave, vam svetujemo, da si paket naročite npr. na naslov vaše zaposlitve.

Na dan odpreme vašega paketa vam bomo z elektronskega naslova shipment@darya.sk poslali številko paketa, znesek plačila kurirju in povezavo do kurirske službe GLS za sledenje pošiljk. Plačilo je mogoče le z gotovino. Bodite pripravljeni na prevzem pošiljke na navedenem naslovu za vročanje, ali pa za prevzem paketa pooblastite tretjo osebo in o tem obvestite kurirsko službo na info liniji službe GLS na telefonski številki: +386 1 500 11 50* ali +386 1 500 11 90*. Kurir žal ne more čakati.

Dostava v tujino

Cena dostave v tujino znaša 10 €. Plačilo je mogoče le preko spleta ali s predplačilom na bančni račun.

Plačilo

Na kakšen način lahko plačujete pri nas?

  • Spletno plačilo

Nakupovanje pri nas je resnično enostavno. Zahvaljujoč razvoju spletnega bančništva, se je celoten proces plačevanja skrajšal na minimum. Spletno plačilo vam s pomočjo plačilnega prehoda GoPay omogoča plačevanje s plačilno kartico neposredno na naš račun v nekaj sekundah. Zaradi tega se bo tudi odprema vašega naročila pospešila, in tako se vam ne bo treba obremenjevati z gotovinskim plačilom pri prevzemu blaga po povzetju.

  • Plačilo s transakcijo

Če se vam z naročilom ne mudi, lahko pri nas plačate tudi s običajno bančno transakcijo. Po potrdilu naročila vam bomo poslali račun s podatki za bančno nakazilo. Pri plačilu z bančno transakcijo se doba odpreme blaga podaljša za čas, ki ga potrebujemo za knjiženje bančne transakcije in obdelave plačila. Blago pošljemo šele po prenosu finančnih sredstev na naš bančni račun.  Transakcija običajno traja 2-3 delovne dni. 

  • Plačilo po povzetju

Če želite plačati šele pri prevzemu blaga, pri načinu plačila izberite Plačilo po povzetju. Naročilo vam bomo po obdelavi poslali s posredništvom kurirske službe GLS. Kurir vam bo paket dostavil neposredno na vaš naslov. Pred dostavo paketa boste prejeli telefonski klic, kjer se boste dogovorili za primeren čas prevzema. Pri izbiri načina plačila po povzetju boste znesek plačali neposredno kurirju, šele pri prevzemu blaga. Plačilo je mogoče le z gotovino. 

Sledenje pošiljk

Če ste si v naši spletni trgovini izbrali način dostave preko kurirske službe, lahko svojemu naročilu sledite neposredno na spletni strani podjetja GLS Sledenje pošiljki v storitvi za uporabnike.

Dovolj je, da v prvo polje vpišete številko naročila, ki smo Vam ga poslali pri naročilu blaga z naslova shipment@darya.sk, kjer boste točno seznanjeni z datumom in časom dostave blaga.

Sledenje pošiljk s kurirsko službo GLS

Preko telefonske številke GLS kurirske službe lahko zaprosite za drug termin dostave. Kontaktni podatki GLS dostave so naslednji:

Klicni center

Telefon: +386 1 500 11 50* ali +386 1 500 11 90*