Nakupovalni vodič

Dragi kupci!

Za boljšo orientacijo in hitrejši nakup smo za vas pripravili ta nakupovalni vodič. Tukaj boste našli navodila za iskanje izdelkov, ustvarjanje in potrdilo naročila in tudi to, kako ravnati v primeru prekinitve pogodbe ali reklamacije. Za hitrejšo navigacijo, kliknite na ustrezen naslov.

Kako naročiti blago?

Igrače naročite preprosto na več načinov:

  • preko naše spletne trgovine Medvedkiigrace.si
  • preko e-maila na info@medvedkiigrace.si
  • ali pa preko Facebook strani Igrače Medvedkiigrace.si 
  • po telefonu na številki:  +421 944 627 725

Če ste se odločili za nakup preko naše spletne strani, smo za vas pripravili preprosta navodila, ki vas bodo vodila čez celoten postopek naročila v nekaj korakih.

Kako iskati blago

Blago v naši spletni trgovini iščete preprosto s pomočjo kategorij, otrokove starosti, znamke, proizvajalca in tudi po pravljičnih motivih. Če že veste, kaj približno želite kupiti, lahko uporabite možnost iskanja, kamor vpišete ime ali tip igrače.

Iščete darila za rojstni dan svojega malčka ali pa darilo za božič? Naj vas navdihnejo naši članki z namigi za igrače za dečke in deklice. Ali pa si oglejte naše aktualne akcije.

Se ne morete odločiti? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali!

Kontaktirajte nas na info@medvedkiigrace.si, ali pa stopite v stik z nami preko Facebook strani Igrače Medvedkiigrace.si.

Zakaj si ustvariti račun

Registracija na naši spletni trgovini traja le nekaj sekund in občutno pospeši in poenostavi vaš trenutni in prihodnji postopek naročanja. Za registracijo kliknite desno zgoraj »Prijava/Registracija« in izpolnite svoje podatke. Ti bodo uporabljeni za obdelavo naročil in za izdelavo plačilnega dokumenta, računa. Vaši podatki so pri nas varni, saj spoštujemo vašo zasebnost. Informacij ne posredujemo tretjim osebam.

Za naročilo blaga, registracija ni nujna, prihranila pa vam bo čas pri bodočih naročilih. Hkrati pa boste obveščeni o aktualnih popustih, darilih za nakupe in novih izdelkih.

Kako se prijaviti

V svoj račun se prijavite preko »Prijava/Registracija«, desno zgoraj, izpolnite svoje uporabniško ime in geslo in kliknite na tipko »Prijava«. Prijavite se lahko tudi pri samem postopku naročila v predelu Osebni podatki.

Kako pridobiti kodo s popustom

Kupon lahko pridobite s sledenjem naši spletne trgovine ali naši Facebooka strani. Veljavnost darilnega kupona je omejena s ponudbo, v primeru vprašanj pa kontaktirajte našo podporo preko Facebook Medvedkiigrace.si.

Kako uporabiti kodo s popustom

Kodo vpišete pri ustvarjanju naročila in jo lahko uporabite le enkrat. Koda s popustom se smatra kot izkoriščena, ko je naročilo poslano na obdelavo. Kodo s popustom vpišite med ustvarjanjem naročila.

Kako ugotoviti, ali je blago na zalogi

Pri opisu izdelka je tudi informacija, ali je izdelek na zalogi. V redkih primerih, npr. v predbožičnem času, se lahko zgodi, da več strank hkrati naroči enak izdelek in nam zaloge v skladišču poidejo. Trenutno stanje lahko preverite tudi preko elektronskega sporočila na info@medvedkiigrace.si. Lahko pa nas tudi pokličete na +421 944 627 725 ali +421 904 801 759.

Kako plačati

V naši spletni trgovini lahko plačate na tri načine: s transakcijo na bančni račun, s spletnim plačilom ali po povzetju z gotovino. Način plačila izberite pri ustvarjanju naročila, kamor se vam bo višina poštnine samodejno prištela.

Izbira blaga

Iščete igrače za deklice ali dečke? Z veseljem vam bomo pomagali. Saj smo namreč strokovnjaki za ta čudoviti otroški svet! Pri nas boste našli popolne igrače, kot so tobogani, otroške hišice, tricikli, poganjalci, otroške kuhinje, kocke in mnoge druge igrače, s katerimi se bodo otroci igrali doma in na prostem, v vseh letnih časih. Iščete novoletno ali rojstnodnevno darilo? Pokličite nas na: +421 944 627 725 ali +421 904 801 759, pošljite nam elektronsko sporočilo na info@medvedkiigrace.si ali pa nam pišite na našo Facebook stran Igrače Medvedkiigrace.si. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri prave igrače in tudi s postopkom naročila!

Blago na odprodaji

Našim strankam ponujamo kakovostne igrače po ugodnih cenah. Pri nas boste zato vedno našli atraktivne popuste. Želite razveseliti svojega malčka in h krati privarčevati? Oglejte si naše aktualne akcije.

Naše ideje

Izbira pravega božičnega ali rojstnodnevnega darila sploh ni preprosta. Zato smo za vas pripravili namige za darila za dečke in deklice, dojenčke, šolarje in mladino. Vse naše igrače so pazljivo testirali otroci in so zasnovane tako, da bi vzbudile njihovo pozornost in simulirale ter razvijale njihove spretnosti. Navdih boste našli v odseku namigi za igrače.

Kako sestaviti izdelke

Nekatere naše izdelke je treba sestaviti, spet druge pa rastejo z vašimi otroki in vsebujejo nekaj delov, ki jih lahko namestite in tudi snamete. Če imate težave s sestavljanjem, si oglejte naše videe z navodili, kako sestaviti igrače.

Želim vrniti blago, kaj naredim?

Preverjanje pošiljke

Ob prevzemu, skupaj s kurirjem pošiljko preglejte. Blaga, ki je vidno poškodovano, ne prevzemajte in s kurirjem spišite poročilo o napaki. Prosimo vas, da nam preko e-pošte sporočite, da vam je bila poslana poškodovana pošiljka. Vsebino poslane pošiljke ob prevzemu takoj preverite, ali pa to storite najkasneje v roku 24 ur. Manjkajoče ali poškodovane dele je treba brez odlašanja prijaviti prodajalcu po elektronski poštni na info@medvedkiigrace.si. Izven tega roka reklamacija zaradi nepopolnosti ali poškodbe pošiljke ne bo priznana.

Odstop od pogodbe

Kot kupec – uporabnik, lahko brez navedbe razloga odstopite od pogodbe v roku 14 dni od prevzema blaga, v skladu z §7 zakona št. 102/2014 Z.z.. Več o odstopu od pogodbe in postopek boste našli na strani odstop od pogodbe.

Reklamacije

Garancijska doba začne veljati od prevzema blaga in traja 24 mesecev, med katerimi lahko blago reklamirate. Preberite si reklamacijski postopek, za več informacij o pogojih reklamacije. Za pospešitev rešitve vaše reklamacije uporabite reklamacijski obrazec.