Podpiramo humanitarno organizacijo MAGNA

Vsi otroci na svetu se želijo igrati. Nekateri predeli sveta pa vendarle niso tako prijetni za življenje. Magna je slovaška humanitarna organizacija, ki rešuje otroška življenja v ogroženih predelih sveta. Dnevno pomaga pri zdravljenju otrok in njihovih družin, se bojuje proti podhranjenosti in pomaga pri cepljenju otrok v krajih, kjer ošpice in meningitis predstavljajo resno življenjsko nevarnost. Bodočim mamicam omogoča predporodno in poporodno oskrbo in tako jo letno razveseljuje na tisoče porodov, ki se zahvaljujoč dobrim higienskim pogojem in njeni pomoči, končajo s srečnim objemom.

MAGNA deluje v državah z težko dostopno zdravstveno oskrbo ter v državah, ki so jih prizadele naravne katastrofe in humanitarne krize. Sodeluje z zdravniki in zdravstvenimi delavci ne le s Slovaške, ampak tudi iz drugih držav. Na projektih jih po svetu sodeluje več kot 500. V 15-ih letih svojega obstoja, je MAGNA priskrbela zdravniško pomoč na štirih kontinentih – v državah, kot so Nepal, Južni Sudan, Kenija, Demokratična Republika Kongo, Kambodža, Mjanmar, Vietnam, Filipini, Haiti, Nikaragva, Indija, Hrvaška, Libanon in Sirija.

Ker nam je mar za usodo ogroženih otrok, smo se odločili za združitev s to humanitarno organizacijo, ki omogoča zdravstveno in socialno pomoč otrokom in njihovim družinam na kriznih območjih sveta. E-trgovina Medvedkiigrace.si jo je izbrala zaradi uspešnih akcij, vneme in transparentnosti – kar 93 % vsote zbranih sredstev organizacija porabi za konkretne projekte. To pomeni, da 93 centov od vsakega evra nameni pomoči otrokom in le 7 centov za administracijo in zbiranje sredstev.

Z nakupom igrače v naši e-trgovini boste podarili možnost za življenje otrokom, ki jim je usoda do sedaj pokazala le svojo temno stran. Z enim nakupom tako pripomorete k dvakratnemu veselju. Naša skupna podpora pomaga otrokom iz držav tretjega sveta zagotoviti vse kar potrebujejo za zdrav in uspešen začetek življenja, od zdravstvene oskrbe in pravilne prehrane do izobrazbe.

Na kakšen način lahko prispevate?

Naročite igračo v naši spletni trgovini in v zadnjem koraku vašega nakupa pred zavezujočo oddajo naročila izberite možnost zaokrožiti vsoto vašega naročila. Razliko med zaokroženo vsoto in vrednostjo vašega naročila bomo v celoti oddali humanitarni organizaciji MAGNA. Postanite MAGNA Rešitelj tudi vi.

Magna narocilo si