Zakaj kupovati na MedvedkiIgrače.si?

Trgovina z igračami, Medvedkiigrace.si ponuja na svojih straneh veliko število kakovostnih igrač za otroke že od njihovih prvih dni življenja. To pa seveda ni edini razlog, ki nas naredi številko 1 med trgovinami po izboru mamic.

E-trgovina preverjena s strani kupcev

Na stotine kupcev je pozitivno ovrednotilo naše storitve na primerjalniku cen Ceneje.si in na naših družabnih omrežjih. Preberite si naše recenzije in presodite sami. Ste že naročali pri nas? Delite svojo izkušnjo na Facebook strani Igrače MedvedkiIgrace.si.

Hitra dostava

Približno 95% izdelkov imamo v našem lastnem skladišču. Če nam pošljete naročilo na delovni dan do 15. ure, je lahko naslednji dan že pri vas doma. Če ga pošljete kasneje ali med vikendom, bomo paket dostavili naslednji delovni dan. Sodelujemo s kurirsko službo GLS. Svoji pošiljki lahko sledite neposredno na njihovi spletni strani. Več informacij najdete na strani način dostave in plačila.

Kakovostne in varne igrače

V naši spletni trgovini boste našli igrače vodilnih evropskih in svetovnih proizvajalcev. Prizadevamo si, da bi igrače, ki jih prodajamo na Medvedkiigrace.si, imele vse potrebne certifikate varnosti in kakovosti. Predvsem certifikat CE, ki označuje, da izdelki izpolnjujejo stroge evropske norme in certifikat GS, ki se redno dodeljuje neodvisno testiranim izdelkom. Sicer v državah EU ta certifikat varnosti ni obvezen, vendar je vseeno indikator kakovosti.

Smoby

Smoby je še posebno priljubljen francoski proizvajalec igrač. V ponudbi Smoby boste našli igrače za na vrt, tudi z UV zaščito pred soncem, kot na primer otroške hišice, tobogane, gugalnice, plezalna igrala, mizice za piknik in peskovnike, pa tudi zelo kakovostne poganjalce, tricikle in skiroje. Vedno bolj so priljubljene tudi otroške kuhinje in ostale igre poklicev.

smarTrike

Znamka smarTrike je absolutno v samem svetovnem vrhu po izdelavi in prodaji otroških triciklov. Vsakoletno zmaguje na svetovnih tekmovanjih igrač v svoji kategoriji. Poleg otroških vozil, kot so tricikli in poganjalci, smarTrike deluje tudi pod znamko toTs, oprema za dojenčke in dodatki za mamice.

Janod

Proizvajalec Janod se specializira za igrače iz lesa in lepenke. Unikatne igrače iz delavnice francoskih oblikovalcev so izdelane iz kakovostnega lesa in zdravju neškodljivih barv. Male in velike bodo navdihnile klasične igrače, kot so leseni konjiček in vlakci. V ponudbi boste našli tudi otroške kuhinje, družabne igre in kocke. Igrače Janod imajo certifikat FSC, so torej izdelane iz lesa pridobljenega iz odgovorno upravljanih gozdov.

Kaloo

Francoski proizvajalec Kaloo izdeluje mehke igrače za najmlajše. Malčki se bodo zaljubili v igrače za crkljanje, ropotuljice, grizala in plišaste živalice. Igrače so oblikovane z občutkom za vaše najmlajše otročke.

BIG

Izdelki nemške znamke BIG so izdelani z maksimalnim poudarkom na kakovost in varnost. Izpolnjujejo stroge nemške in evropske kriterije. Proizvajalec za svoje izdelke ponuja nadstandardno garancijo za kar 3 leta. Ekološko občutljive mamice bo razveselilo, da BIG ne ustvarja nikakršnih plastičnih odpadkov. Poškodovane izdelke razstavijo in material uporabijo za izdelavo novih igrač. Igrače so odporne proti UV žarkom.

Écoiffier

V ponudbi francoskega proizvajalca Écoiffier boste našli kakovostne otroške kuhinje, igrače za v pesek, kocke in delovne mize. Ponašajo se s svojim ekološkim pristopom. Reciklirajo uporabljene materiale in za tisk uporabljajo črnilo, ki varuje naravo. Izdelava originalnih igrač iz delavnice francoskih oblikovalcev je osredotočena na duševni, motorični in družbeni razvoj otroka.

Educa

Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem na izdelavo poučnih iger in puzzel. Materiale uporabljene za izdelavo zaznamuje visoka trpežnost. Igrače Educa imajo certifikat FSC in PEFC, kar pomeni, da so izdelane iz lesa pridobljenega iz odgovorno upravljanih gozdov, postopki izdelave pa varujejo življenjsko okolje.