Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby z zvoki in funkcionalnimi aparati 36 dodatkov 100 cm višina/51 cm pult

Opis izdelka

Elektronska kuhinja s pralnim strojem in likalno desko Tefal Cleaning Kitchen 360 , francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki jim bo ponudila pristna doživetja v kuhanju, pa tudi ob pranju in likanju perila. Večfunkcijski kompleks v obliki črke L je sestavljen iz kuhinjskega dela in pralnice, ki otrokom omogoča dostop z vseh strani, z njim se bodo igrali sorojenci in prijatelji. Originalni francoski dizajn v kombinaciji z nežnimi pastelnimi barvami bo otroke očaral že na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor vsebuje kavomat, aparat za gaziranje pijač, hladilnik in pečico. Štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom bo otroke zabaval s pristnimi zvoki kuhanja. Pri igri kuharjev imajo na voljo 24 dodatkov – kuhinjski pribor, kozarčke, skodelice, 3 kapsule za kavomat, poprnico, stekleničko, škatlico s testeninami, ponvico, lonec s pokrovko, krožničke, nožke, vilice in nože. Naučili se bodo, da dodatke po vsaki igri pospravijo na svoje mesto, saj imajo na voljo veliko prostora za shranjevanje. Na zgornjem delu kuhinje je napa s priročnimi kaveljci za obešanje kuhinjske posode.

Pralnica je opremljena s priročnim pralnim strojem z odpirajočimi okroglimi vratci, ki vsebuje tudi vrtljiv gumb z mehanskim zvokom cric-cric, predalčkom z 2 predeloma in košem za perilo. Poleg pralnega stroja so vešala za perilo, na katera otroci obesijo perilo s pomočjo kljukic ali pa jih obesijo na 2 obešalnika. Zgornji del pralnice sestavlja likalna deska, na kateri otroci z mehanskim likalnikom zlikajo perilo. Na voljo imajo tudi repliko mehčalca in pralnega praška, po vsaki igri lahko z metlo in smetišnico za seboj tudi počistijo. V pralnici je na voljo tudi 12 realističnih dodatkov.

Večfunkcijska kuhinja je proizvedena iz trdne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi, površina je nežna na dotik. Pri igri vlog si otroci razvijajo svojo fino motoriko, se učijo uporabljati pripomočke vsakodnevne uporabe in se približujejo svetu odraslih ter pridobivajo občutek za odgovornost. Hkrati si razvijajo tudi koncentracijo in logiko, pri igri s sorojenci in prijatelji pa si izboljšujejo komunikacijske spretnosti, lažje ustvarjajo socialne vezi in pridobivajo zdravo samozavest. 

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 87*64*100 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega otroka. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03 1.5V, ki nista priloženi kompletu. Pralni stroj nima elektronskih funkcij. Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost87*64*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina87 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,51 kg
OpombaBattery: 2 x LR03 1.5V not included
Barvabež
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.