Kavarna z Bio Espresso kavomatom Coffee House Smoby blagajna z elektronskimi funkcijami in skener z lučko in zvokom

Opis izdelka

Otroška kavarna Coffee House francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača, s katero se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Kavarnica za otroke je replika prave kavarne in ponuja mnogo možnosti za igro. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, espresso kavni avtomat z različnimi polnili pa bo male kofetkarje razveselil z okusno kavico. Vrhunski natakarji bodo zahvaljujoč kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali, kakšen znesek morajo prejeti. Celoten nakup lahko kupec preveri na nakupni kartici, ki služi kot račun, ki pride iz plačilnega terminala, ko nakup plačate. Nakup lahko kupci opravijo tudi s pomočjo plačilne kartice. Kavarnica za otroke je opremljena z mikrofonom in bralcem kreditnih kartic. Izdelke lahko tudi skenirajo s pomočjo elektronskega skenerja, ki daje značilne zvoke in sveti.

Kavarna je opremljena tudi s priročno uro, ki je nameščena nad kavnim avtomatom, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga otroci menjujejo glede na odpirali čas. Coffee House ne ponuja le prodaje kave, ampak tudi mnogo drugih dobrot, ki jih lahko mali kupci nakupijo. Kavarna otrokom ponuja set 57 odličnih dodatkov, med katerimi so različne škatlice s kosmiči, kolački, piškotki, mleko, penice in sadni sok. Izbirajo pa lahko tudi med različnimi vrstami sadja, pekarskih izdelkov in kolačkov. Svoj nakupljen zajtrk s kavico mali kupci odnesejo na pladnju, kjer jim ne bodo manjkali niti krožnički, pribor in kozarčki.

Vse dodatke lahko mali prodajalec vstavi in postavi na poličke, na katerih so črtne kode skupaj s ceno. Sadje, zelenjava in tudi kruh ter kolački so lepo shranjeni na sprednjem delu kavarne. Višina kavarne znaša 90 cm, skupne mere igrače pa so: 60*60*90 cm. Kavarna za otroke je brezčasnega dizajna v zeleni barvi in različnih odtenkov rjave. Na kavarni so ponazorjene čudovite sličice, napisi in prav tako odpiralni čas. Elektronska kavarna deluje na 1 baterijo LR54/AG10 (del paketa) in 1 LR03, ki ni priložena kompletu.

Kavarna z blagajno je zabavna realistična igrača, ki h krati prispeva tudi k razvoju otrok. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. Pri igri s prijateljicami in sorojenci si izboljšujejo tudi komunikacijske spretnosti, hitreje navezujejo socialne stike in razvijajo svojo ustvarjalnost ter se učijo improvizirati. Pri igri trgovcev in kupcev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost60*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina60 cm
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,1 kg
OpombaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.