Podjetje

Dragi kupci,

zavedamo se, da za svoje otroke želite le najbolje. Zato za vas izbiramo le najkakovostnejše igrače vodilnih evropskih in svetovnih proizvajalcev. Naša spletna trgovina z igračami je tu za vas že od leta 2012. V času našega spletnega obstoja smo s čudovitimi igračami razveselili že tisoče malih navihancev. Veseli smo, če se počutite prijetno pri obisku naših strani.

Naši proizvajalci

Varnost je na prvem mestu. Naši proizvajalci so imetniki vseh potrebnih certifikatov kakovosti in varnosti. Smoby smarTrike, BIG, Kaloo in Janod redno zmagujejo na tekmovanjih v svojih kategorijah.

Certifikati

Igrače naših proizvajalcev izpolnjujejo stroge evropske zahteve in so imetniki certifikatov varnosti:

  • Igrače označene z oznako CE izpolnjujejo evropske varnostne zahteve. Ta certifikat imajo vse igrače v naši ponudbi.
  • Nemška oznaka varnosti GS označuje izdelke, ki so redno neodvisno testirani s tretje strani. Ta certifikat ni obvezen za igrače prodajane v EU, vendar je vseeno indikator kakovosti in varnosti igrač. Proizvajalca Smoby in BIG sta imetnika GS oznake.
  • FSC oznaka označuje izdelke, ki so izdelani iz lesa pridobljenega iz odgovorno upravljanih gozdov. Ta certifikat imajo igrače proizvajalcev Janod in Educa.
  • PEFC certifikat se dodeluje podjetjem, ki s procesi izdelave varujejo življenjsko okolje. Španski proizvajalec igrač Educa je imetnik certifikata PEFC.

Kakovost

Pazimo na poreklo naših proizvajalcev. Večina jih prihaja neposredno iz držav Evropske unije. Igrače, ki jih boste kupili na staneh Medvedkiigrace.si, so izdelane iz kakovostnih in neškodljivih materialov. Igrače za na vrt kot so tobogani, otroške hišice, plezalna igrala in gugalnice proizvajalcev Smoby in BIG so odporne celo proti UV žarkom.

Kako stopiti v stik z nami?

Katkyn, s.r.o.,
Areál Istrochem, 
Vajnorská 127/C,
831 04 Bratislava, Slovakia
GPS: 48°10'46.4"N 17°09'05.3"E

Telefonske številke:

E-mail naslov: info@medvedkiigrace.si

Google Mapa


Ne veste, kaj bi izbrali? Pomagali vam bomo!

Potrebujete nasvet pri nakupu? Za vas smo pripravili vodič za nakupovanje, ki vas bo vodil čez celoten proces izbire izdelka, pa vse do naročila. V primeru vprašanj, ne oklevajte in nam pišite po elektronski pošti: info@medvedkiigrace.si, nas pokličite na telefonski številki +421 944 627 725 ali +421 904 801 759 ali pa nam pišite na našo Facebook stran Igrače MedvedkiIgrace.si.

Naše igrače

V ponudbi imamo igrače za dečke in deklice. Od dojenčkov pa vse do šolarjev. Če iščete novoletna ali rojstnodnevna darila, jih boste zagotovo našli pri nas. Mislimo pa tudi na vaše denarnice, zato vam stalno ponujamo zanimive akcije in popuste na igrače.

Bager za otroke Power BIG

Igrače za na vrt

Razmišljate o domačem igrišču za vašega malčka? Ste na pravem naslovu. Naš Medvedek je za vas izbral čudovite igrače. Oglejte si naše kategorije in izberite fantastično igračo za vašega otroka:

Igrače na koleščkih spodbujajo gibalni razvoj otrok. In ne le to. Mali navihanci jih naravnost obožujejo. Kakšna igrača pa bi razveselila vašega otroka? Tricikel, poganjalec, skiro, rolerji ali pa morda rolka?

Igramo se doma

Nihče ne ve, od kje otrokom toliko energije. Kdaj pa kdaj animacija doma zahteva kar nekaj truda. Za vas imamo namige za igrače, od katerih jih zlepa ne boste spravili stran. Kaj pa bi razveselilo vašega otroka?

Igrače za dojenčke

Nismo pozabili niti na najmlajše otroke. Dojenčki so še posebno občutljivi in zato imamo prav za njih mehke plišaste igrače, igralne podloge, vrtiljake za nad posteljico, in druge igrače za dojenčke, ki stimulirajo otroške čute. Pripravite si vse potrebno za vašega dojenčka in izberite opremo za dojenčka kot so previjalne torbe in podloge, plenice iz tekstilnega materiala, odejice in drugo.

Pravljični motivi

Risanke in pravljice so všeč vsem, odraslim in otrokom. Tako tudi pri vas igrače z motivom risank ne smejo manjkati! Katera risanka pa je vašemu otroku najbolj všeč?

Oglejte si vse pravljične igrače iz naše ponudbe.