Komplet plezalo Multi-Activity Tower Smoby s plezalnimi stenami in toboganom in 2 stolčka in mizica KidChair od 24 mes

Opis izdelka

Komplet plezala Multi-Activity Tower in seta 2 stolčkov KidChair in mizice je originalni set igrač za vse otroke od 2. leta starosti, ki se radi igrajo na vrtu in obožujejo piknike. Set igrač lahko prejmete po znižani ceni, tako da boste z njim prihranili več, kot z nakupom igrač posamezno. Igrači v setu se ena drugi odlično podata, izdelani sta iz kvalitetnih materialov in bosta lepo okrasili vsako dvorišče ali vrt. Igrače Smoby zagotavljajo pristen francoski dizajn, trpežnost in funkcionalnost.

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige

Stolček za otroke KidChair Smoby zelen z UV filtrom, nosilnost 50 kg, višina sedeža 27 cm od 18 mes

Stolček za otroke KidChair Smoby je popoln stolček za otroke od 18. meseca starosti. V tem kompletu boste našli set 2 stolčkov, ki so izjemen dodatek vsake otroške hišice. Stolček KidChair je izdelan v različnih atraktivnih barvah, ki so zaščitene z UV filtrom in zato niti po daljšem času ne bodo izgubile svojega živahnega odtenka. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Nosilnost otroškega stolčka znaša 50 kg in je odličen stolček za to, da bi se vaši malčki učili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Stolček lahko malčki uporabljajo za igro, in tudi med malicanjem na vrtni zabavi, saj se bo popolnoma podal k otroškim hiškam Smoby.

Miza za otroke KidTable Smoby zelena z UV filtrom od 18 meseca

Mizica za otroke KidStool Smoby 2v1 je čudovita nizka mizica, uporabna tudi kot tabure, na katerem bodo malčki lahko sedeli. Tabure je izdelan iz kakovostne plastike z UV filtrom, tako da njegove barve ne bodo zbledele niti na soncu in bela bo ostala bela, ne da bi porumenela. Tabure lahko služi vašim otrokom tudi kot nižja mizica, na katero lahko odložijo limonado, sladkarije in uživajo v skupnih trenutkih. Višina tabureja znaša 27 cm, nosilnost pa 50 kg. Tabure KidStool je primeren za otroke od 18. meseca starosti, ki že znajo samostojno sedeti, saj tabure nima naslonjala.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost240*173*170 cm
Skupna višina170 cm
Dimenzije paketa143*53*66 cm
Skupna dolžina240 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29 kg / 33,7 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.