Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Opis izdelka

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemni plezalni stolp za na vrt, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Plezalo za otroke se barvno in dizajnersko poda tudi k hiškam Smoby, s katerimi na vrtu tvori originalni igralni center.

Plezalo za otroke je opremljeno s plezalnimi stenami in mnogimi priročnimi držali, ki otrokom omogočajo varno plezanje. Mali plezalci se lahko z zgornje ploščadi spustijo po treh različnih straneh in izbirajo med dvema zelenima in eno sivo plezalno steno. Stena za plezanje je odlična predpriprava na večje plezalne stene. Ponuja tudi dovolj velike odprtine, preko katerih lahko plezajo in grejo čeznje. Del plezala je tudi tobogan z dolžino 150 cm, kamor lahko dečki in deklice pridejo tudi po lestvi s prozizdrsnimi elementi. Tobogan ima tudi to prednost, da se med vročimi poletnimi dnevi lahko spremeni na vodni tobogan, s preprostim priklopom na vodo. 

Plezalo Climbing Tower je opremljeno z dvojnimi plastičnimi stenami in je izdelano s najnovejšo tehnologijo Blow Molding. Zahvaljujoč tej tehnologiji je plezalo trdne in stabilne konstrukcije in odlično kljubuje slabim vremenskim razmeram. Njegovi robovi so zaobljeni, tako da se otroci lahko varno igrajo. Površina plezalnega stolpa je nežna in žametna na dotik. Mere plezala znašajo 230*143*140 cm, skupna višina pa meri 140 cm. Nosilnost ploščadi, na katero lahko otroci zlezejo znaša 100 kg, njena teža pa je 33,4 kg. Vrtno plezalo je preprosto za sestavljanje in razstavljanje.

Otroci se lahko zahvaljujoč temu izjemnemu igralu odlično zabavajo in hkrati urijo svoje mišice. Razvijali bodo svoje spretnosti in gibalne sposobnosti. S plezanjem po plezalni steno bodo otroci krepili svojo telesno zgradbo, hkrati pa se učili odgovornosti in pazljivosti. Razposajeni otroci se bodo naučili načrtovati vsak svoj naslednji korak in natančnost pri plezanju po steni. Učili se bodo osredotočati na doseganje svojih ciljev. Pri plezanju skupaj s sorojenci in prijatelji bodo krepili zdrave odnose, se vzajemno podpirali in se naučili pomagati eden drugemu. Multifunkcijska plezalna stena je resnično idealna igrača za več otrok, ki spodbuja njihov vsestranski razvoj.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
  • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost230*143*140 cm
Skupna višina140 cm
Dimenzije paketa150*60*66 cm
Skupna dolžina230 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža29,2 kg / 33,4 kg
Nosilnost100 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.