Komplet interaktivna igra Clever Cubes Smart Smoby in ravnotežnostna banjica z blazino Cosy

Opis izdelka

Interaktivna igra Clever Cubes in ravnotežnostna banjica Cosy sestavljata popolni set igrač, ki bodo na igriv način vsestransko razvijale najmlajše dečke in deklice. Set ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu lepo podajo, videti bodo kot nove še leta in leta, med igro z njimi pa otroci razvijajo svoje logično mišljenje, kognitivne spretnosti in sposobnosti. Igrače francoskega proizvajalca Smoby in nemškega BIG v sebi združujejo moderni dizajn, najvišjo kakovost in funkcionalnost.

Interaktivna igra Clever Cubes Smart Smoby s 3 igrami barve in številke od 24 mes

Interaktivna igra s kockami Clever Cubes z izdaje Smart, prihaja izpod rok priznanih francoskih dizajnerjev znamke Smoby in bo vašemu malčku od 24. meseca starosti prinesla veliko veselja in zabave. Inteligentna igra s kockami ima elektronski snemalni senzor v obliki peresa, s katerim se učijo otroci pravilno prepoznavati barve in številke. Paket vsebuje 9 barvnih kock, ki so označene s številkami in sličicami. Igra z zvočnimi učinki ponuja 3 barvne različice, s katerimi si bodo otroci razvijali kognitivne in motorične spretnosti.

Možnosti igre:

  • prepoznavanje barv – otroci se učijo pravilno prepoznavati posamezne barve
  • prepoznavanje številk – otroci se učijo posameznih številk, urijo spomin in koncentracijo
  • prosto sestavljanje – otroci se prosto igrajo s kockami, lahko si postavijo na primer stolp

Ravnotežnostna banjica z blazino Cosy BIG gugalnik-toboganček-plezalo-peskovnik-bazen od 12 mes

Ravnotežnostni krožnik z blazino Cosy  je moderna in originalna večfunkcijska igrača vrhunskega nemškega proizvajalca BIG, ki je primerna za dečke deklice že od njihovega od 12. meseca starosti. Glavna prednost ravnotežnostnega krožnika temelji v optimalnem razvoju otroške motorike in ravnotežja na preprost in naraven način. Banjica je posebno oblikovana tako, da bi se v njej otroci počutili varno, saj spominja na naročje staršev. Ravnotežnostni krožnik omogoča otrokom zibanje in vrtenje, v njem se lahko igrajo z igračami ali pa se obračajo gor in dol ter krožnik uporabijo kot stolček ali tobogan.

Krožnik lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih – služi lahko kot bazenček, peskovnik ali plezalo. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Otroci bodo hitro osvojili pravilno telesno držo, naučili se bodo na ohranjevati ravnotežje in stabilnost, okrepili svoje mišice na rokah in nogah. Z ravnotežnostnim krožnikom BIG bodo otroci razvijali tudi spretnost in natančnost, bolje bodo dojemali prostor in fizikalne zakonitosti – otroci bodo dovzetnejši za nova znanja. Znamka BIG posveča še posebno pozornost varnosti svojih izdelkov.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost23*22*11 cm
Dimenzije paketa28*7*30 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,45 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvasiva
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.