Ravnotežnostna banjica z blazino Cosy BIG gugalnik-toboganček-plezalo-peskovnik-bazen od 12 mes

Opis izdelka

Ravnotežnostni krožnik z blazino Cosy  je moderna in originalna multifunkcionalna igrača vrhunskega nemškega proizvajalca BIG, ki je primerna za dečke deklice že od njihovega od 12. meseca starosti. Glavna prednost ravnotežnostnega krožnika temelji v optimalnem razvoju otroške motorike in ravnotežja s preprostim in naravnim načinom. Banjica je posebno oblikovan tako, da bi se v njej otroci počutili varno, saj spominja na naročje staršev. Ravnotežnostni krožnik omogoča otrokom zibanje in vrtenje, v njem se lahko igrajo z igračami ali pa se obračajo gor in dol ter krožnik uporabijo kot sedežek ali tobogan. Krožnik lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih – služi lahko kot bazenček, peskovnik ali plezalo.

Glavne prednosti:

  • multifunkcijska igrača, osredotočena na otrokov motorični razvoj
  • gibalni pripomoček razvija koordinacijo, pravilno telesno držo, ravnotežje, stabilnost in krepi mišice
  • primerno za notranje prostore kot tudi zunanje
  • vsestranska uporabnost 5v1 - gugalnica, tobogan, plezalo, peskovnik, bazen
  • UV filter preprečuje bledenje barv
  • kakovostna plastika je preprosta za čiščenje z običajnimi čistilnimi sredstvi
  • mehko tekstilno blazino lahko perete v pralnem stroju (do 40 °C)
  • robusten dizajn kljubuje slabim vremenskim razmeram
  • nosilnost kar 25 kg
  • za otroke od 1. do 5. leta

Ravnotežnostni krožnik za otroke je bila zasnovan tako, da bi izpolnjeval potrebe otrok iz fizičnega in psihičnega vidika. Dečki in deklice se bodo s krožnikom odlično zabavali in hkrati krepili svoje mišice. Starši bodo hitro navdušeni nad njegovo priročnostjo, vsestranskostjo in prednostmi za svoje otroke. Otroci bodo hitro osvojili pravilno telesno držo, naučili se bodo na ohranjevati ravnotežje in stabilnost, okrepili svoje mišice na rokah in nogah. Z ravnotežnostnim krožnikom BIG bodo otroci razvijali tudi spretnost in natančnost, bolje bodo dojemali prostor in fizikalne zakonitosti – otroci bodo dovzetnejši za nova znanja. 

Druge igre z ravnotežnostnim krožnikom

  • Skrivalnice: mlajši otroci obožujejo skrivalnice, povsem preprosto se bodo skrili pod krožnik. Najprej ga bodo obrnili navzven, s čimer bodo urili svoje roke in noge potem pa ugotovili, da se lahko odlično skrijejo, saj so dovolj majhni. Oblika krožnika bo zagotovila, da bodo imeli tudi pod njo dovolj zraka in svetlobe. Na takšen način bodo premagali strah pred samoto in se učili samostojnosti.
  • Metanje žogic: ciljanje in metanje žogic v krožnik je odličen način, kako otroke zaposliti za dlje časa, med tem pa bodo vadili svojo koordinacijo oko-roka. Ta igra bo prevzela predvsem otroke od 2. leta starosti, ki se bodo zabavali z metanjem plišastih igrač in žogic v sam krožnik. Tekmovanja se lahko udeleži tudi več otrok, med seboj lahko tekmujejo za naziv najboljšega strelca.
  • Letalo: pustite svoje otroke, da bi se igrali priljubljeno igro letanja z letalom. Ko bodo otroci krožnik obrnili, lahko nanj ležejo s trebuščkom navzdol in odročijo roke kot da imajo krila. Ta položaj je odličen za izboljšanje stabilnosti hrbta in okrepitev hrbtnih mišic. Kateri malček bo najbolje upodobil letalo?
  • Bazenček z žogicami: napolnite krožnik z barvnimi žogicami, med katerimi bo malček iskal in zbiral žogice enake barve. Takšna igral izrazito vpliva na otroško predstavnost in domišljijo, izboljšujejo pa se tudi njegove kognitivne sposobnosti.

Ravnotežnostni krožnik ni le pripomoček za zabavo, ampak tudi počitek. Del te multifunkcionalne igrače je tudi kakovostna blazina z vzorcem pikic, kamor se lahko otroci uležejo in po igri spočijejo. Blazino lahko perete v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C. Njegove mere znašajo 75*72*24 cm, kjer višina meri 24 cm in dolžina 75 cm. Tehta 3 kg, nosilnost pa znaša 25 kg. Ravnotežnostni krožnik je izdelan iz prvovrstne plastike, ki kljubuje tudi slabim vremenskim razmeram. Njegova površina je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo ohranil svoj videz tudi po več letih uporabe. Presenetite svoje otroke z najmodernejšim gibalnim pripomočkom znamke BIG.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost75*72*24 cm
Skupna višina24 cm
Skupna dolžina75 cm
UV filterDa
Teža3,0 kg
Nosilnost25 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.