Komplet hišica Nature Smoby rdeča in 3 okna 2 žaluzije in naoknica z zvončkom in vrtičkom ter bencinska črpalka Cars elektronska od 24 mes

Opis izdelka

Komplet hiške Nature s premičnimi naoknicami, zvončkom in vrtičkom in bencinske črpalke Cars je čudoviti set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti, ki si želijo kakovostnih igrač za na vrt. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi lepo podajo, skupaj pa bodo ustvarile zabaven otroški center na vsakem dvorišču ali vrtu. Igrače v setu Smoby se ponašajo s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bodo ohranile čudovite in žive barve tudi več po letih uporabe. 

Hišica Nature Smoby rdeče-zelena, 3 okna, 2 žaluziji in 2 premični naoknici s UV filtrom od 2 leta

Hišica Nature je priljubljena vrtna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Hiška je primerna za vse otroke od 2. leta starosti, ki se bodo v njej odlično zabavali. Vrtna hiška ponuja otrokom 3 okna in 2 žaluzije ter 2 premični naoknici, ki ju lahko poljubno premikajo, glede na vreme. Kombinacija rdeče, zelene, sive in bele barve na hiški deluje naravno, njene barve pa ne bodo zbledele niti po letih uporabe, po zaslugi anti UV filtra. Hišica za otroke je hkrati tudi izjemni okrasni element vrta, saj je videti realistično. Del hiške sta tudi elektronski zvonček in vrtiček, kjer lahko otroci gojijo zelišča in rože.

Hiška ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi neprijaznim vetrovnim razmeram. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva, omogoča preprosto zlaganje in sestavljanje.

Elektronska bencinska črpalka Avtomobili 3 Smoby z zvoki in lučko

Otroška elektronska bencinska črpalka Avtomobili 3 Smoby je narejena za vse male tekmovalce od 3. leta starosti dalje, ki radi skrbijo za svoje avtomobile. Bencinska črpalka za otroke je izdelana v atraktivnem rdeče-črnem dizajnu v motivu Avtomobilov, priljubljenega animiranega filma, ki ga poznajo otroci po celem svetu. Fantki bodo to bencinsko črpalko vzljubili že na prvi pogled in zabavala jih bo še ure in ure. Črpalka bo vsakega malega tekmovalca naučila, kako pazljivo točiti gorivo v svoj avtomobilček, da bi imel poln rezervoar in bi se z avtomobilčkom lahko podal na izlet. Po vsaki polnitvi goriva pa ne sme pozabiti črpalke vrniti na svoje mesto. Praktični in pregledni otroški ekran na bencinski črpalki bo malemu fantku služil za kontrolo, koliko bo moral plačati za porabljen bencin. Za plačevanje bo poskrbela priložena plačilna kartica, s katero bo vaš malček plačal hitro in brezskrbno. 

Bencinska črpalka znamke Smoby bo fantku pomagala tudi pri pregledu njegovih avtomobilčkov. Na otroški črpalki bo fantek našel prenosni elektronski kontrolni modul, ki ga bo preprosto zložil in šel z njim do avtomobila in preveril, ali so vsi parametri pravilni. Kontrolni modul sveti in daje zvočne efekte bip, bip, bip, ki bodo fantka obvestili o točnem tehničnem stanju vozila in tudi to, ali izpolnjuje varnostne standarde. Ročno obvladovanje nadzorne plošče za kapaciteto akumulatorja, delovanje svetil ali pa raven olja bodo malega tekmovalca naučili, kakšno je merilo za zanesljivo vožnjo. Zahvaljujoč testni funkciji bo hitro ugotovil, kje je napaka in jo poskusil popraviti. Na nadzornem modulu se nahaja tudi ročna sonda, zahvaljujoč kateri bo lahko ovrednotil posamezne parametre na svojem avtomobilčku.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha