Elektronska bencinska črpalka Avtomobili 3 Smoby z zvoki in lučko

Opis izdelka

Iščete igračo, ki bo razveselila vašega fantka, ki se rad igra z avtomobilčki? Otroška elektronska bencinska črpalka Avtomobili 3 Smoby je edinstvena otroška igrača, narejena za male tekmovalce, ki radi skrbijo za svoje avtomobile. Bencinska črpalka za otroke je izdelana v atraktivnem rdeče-črnem dizajnu v motivu Avtomobilov, priljubljenega animiranega filma, ki ga poznajo otroci po celem svetu. Fantki bodo to bencinsko črpalko vzljubili že na prvi pogled in zabavala jih bo še ure in ure.

Natočiti gorivo in plačati

Z odlično črpalko se bo vsak mali tekmovalec naučil, kako pazljivo točiti gorivo v svoj avtomobilček, da bi imel poln rezervoar in bi se z avtomobilčkom lahko podal na izlet. Po vsaki polnitvi goriva pa ne sme pozabiti črpalke vrniti na svoje mesto. Praktični in pregledni otroški ekran na bencinski črpalki bo malemu fantku služil za kontrolo, koliko bo moral plačati za porabljen bencin. Za plačevanje bo poskrbela priložena plačilna kartica, s katero bo vaš malček plačal hitro in brezskrbno.

Pregled stanja vozila

Bencinska črpalka znamke Smoby pa ni namenjena le točenju goriva, ampak bo fantku pomagala tudi pri pregledu njegovih avtomobilčkov. Na otroški črpalki bo fantek našel prenosni elektronski kontrolni modul, ki ga bo preprosto zložil in šel z njim do avtomobila in preveril, ali so vsi parametri pravilni. Kontrolni modul ima odlične svetlobne in zvočne efekte, ki bodo fantka obvestili o točnem tehničnem stanju vozila in tudi to, ali izpolnjuje varnostne standarde. Ročno obvladovanje nadzorne plošče za kapaciteto akumulatorja, delovanje svetil ali pa ravni olja bodo malega tekmovalca naučili, kakšno je merilo za zanesljivo vožnjo. Zahvaljujoč testni funkciji bo hitro ugotovil, kje je napaka in jo poskusil popraviti. Na nadzornem modulu se nahaja tudi ročna sonda, zahvaljujoč kateri bo lahko ovrednotil posamezne parametre na svojem avtomobilčku.

Uči in razvija

Otroška elektronska črpalka ne služi le zabavi, ampak pri dečkih razvija fino motoriko, koncentracijo in smisel za detajl. Otroci bodo doumeli, da je treba za vsak avtomobil skrbeti, da bi pravilno in brez težav deloval. S to otroško igračo bodo fantki razvijali logično mišljenje, predstavnost in domišljijo, čemur bodo hvaležni tudi starši.

Elektronska črpalka za otroke je praktično izdelana, njene celotne dimenzije pa merijo 44*11*51 cm. Vsi deli so narejeni iz kakovostnih materialov in se označujejo z zaobljenimi robovi, da se noben mali navihanec ne bi poškodoval.

Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med najbolj zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in elegantnim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost44*11*51 cm
Skupna višina51 cm
Dimenzije paketa26*15*52 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA LR6 1.5V
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.