Zajček iz blaga siv Organic Cotton Doudou Rabbit Grey Kaloo ninica za posteljico 20 cm v darilni embalaži od 0 mes

Opis izdelka

Plišasti zajček Doudou Rabbit Grey, francoske znamke Kaloo je izjemno darilo za najmlajše otroke, že od njihovega rojstva dalje. Zajček ninica iz blaga Doudou z velikostjo 20 cm v sivi barvi bo postal neločljiv družabnik vsakega malčka. Mehki in nežni zajček v priročni štirikotni obliki omogoča otrokom, da ga lepo oprimejo in preiskujejo z dotiki in grizenjem. Prihaja v čudoviti darilni embalaži, zato boste svoje najbližje lahko z njim razveselili za katero koli priložnost. Za proizvodnjo so bila uporabljena le vlakna iz bombaža, ki je rasel brez uporabe kemičnih pesticidov, da bi se znižal poseg v življenjsko okolje, vaš malček pa bo tako v rokice prejel varno in ekološko igračo.

Ninica iz blaga z dolgimi ušeski bo vsakemu malčku prinesla čudovite sanje, saj jo bodo med spanjem lahko objemali. Zajček Kaloo je poseben po tem, da ujame dojenčkov vonj, kar je pomembno predvsem v prvih tednih po rojstvu, saj se zahvaljujoč temu otroci ob igrači počutijo varno. Igračo iz blaga lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih igrač iz pliša in blaga edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20 cm
Dimenzije paketa16*6*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaOrganic BIO cotton
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.