Voziček z vrtljivimi kolesi Peppa Pig Smoby za 32-42 cm dojenčka višina ročaja 53,5 cm od 18 mes

Opis izdelka

Voziček za dojenčka Peppa Pig je čudoviti športni voziček z vrtljivimi sprednjimi kolesi. Otroški voziček Smoby je primeren za deklice od 18. meseca starosti. Zasnovan je v nežni kombinaciji bele in rožnate barve. Sedež za dojenčka je bele barve z rožnato obrobo in nežnim barvnim potiskom, na katerem prevladuje sličica pravljične pujse Pepe. Blazine otroškega vozička lahko po potrebi preprosto snamete in operete. Pujsa Pepa je vesela junakinja, ki s svojimi vsakodnevnimi prigodami že več let zabava najmlajše otroke na televizijskih zaslonih. Otroke je prevzela predvsem s svojo igro barv in spoznavanjem sveta okoli sebe skupaj s svojimi živalskimi prijatelji, zato bodo vsi otroci veseli tudi vozička za dojenčke s takšnim motivom.  

Umetna masa, iz katere je voziček Baby Nurse Peppa Pig proizveden, je kakovostna in žametna na dotik. Vsaka mala deklica se rada igra z dojenčki, za katere skrbi kot za lastne dojenčke. Višina ročaja vozička Baby Nurse Nurse znaša 53,5 cm. Njegove mere znašajo 46*38*54 cm. Ta voziček za dojenčke je replika pravega vozička, zato se lahko deklice s svojim dojenčkom podajo na sprehod in se ob tem počutijo kot prave mamice. Igra z dojenčkom igračo ni le zabavana, ampak je pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, ob tem pa daje deklicam občutek odgovornosti za svojega dojenčka. Otroški voziček je francoski izdelek priznanega proizvajalca Smoby, ki je proizveden iz zdravju neškodljivih materialov.

Otroški voziček je primeren za dojenčke igrače z velikostjo 42 cm in je lahek, tako da ga bodo lahko tudi najmlajše deklice lahko odpeljale na ulice in se igrale odrasle. Prav s posnemanjem življenja odraslih se otroci kasneje naučijo, kako se orientirati v realnem svetu. Zato je pomembno, da otrokom priskrbimo čim več možnosti za takšne igre in voziček Peppa Pig Smoby je za to idealen pripomoček. Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Igrače Smoby razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, otroški voziček Peppa Pig je zato najboljše darilo za vaše najmlajše.

Lastnosti

  • čudoviti pravljični voziček za igro
  • z vrtljivimi sprednjimi kolesi
  • za deklice od od 18. meseca
  • višina ročaja 53,5 cm
  • motiv prašička Peppa Pig
  • za dojenčka z velikostjo 42 cm
  • potisk na vozičku lahko snamete in operete
  • kvaliteten francoski izdelek
  • edinstven realističen dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost46*38*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa33*13*47 cm
Skupna dolžina46 cm
Višina ročaja53,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,9 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32-42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.