Globoki voziček Violetta Baby Nurse Smoby za dojenčke (55 cm ročaj) od 18 mes

Opis izdelka

Globoki voziček za dojenčka Violette, francoskega proizvajalca Smoby je odlična izbira za vsako deklico od 18. meseca starosti. Zanj je primeren dojenček z velikostjo 42 cm. Lahko vodenje in stabilnost bosta razveselila male mamice, ki lahko v njem brez težav vozijo svojega dojenčka – doma in zunaj. Ima ergonomski ročaj, v višini 55 cm. Kakovostni strehica in prekrivalo sta zasnovani v prijetni rožnati barvi s pikastim vzorcem, zahvaljujoč katerima bo dojenček zaščiten pred slabim vremenom.

Na spodnjem delu se nahaja tudi predalček za vse dodatke, ki jih mala mamica potrebuje za nego svojega dojenčka. Model Violette je realistična replika pravega otroškega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokrog. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, na igriv način se približujejo svetu odraslih. Mere izdelka znašajo 60*38*55 cm, dojenček ni del paketa.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne otroške igrače iz umetne mase že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške ročice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*38*55 cm
Skupna višina55 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Skupna dolžina60 cm
Višina ročaja55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,1 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.