Športni voziček Violetta Baby Nurse Smoby za dojenčke (55 cm ročaj) od 18 meseca

Opis izdelka

Športni voziček za dojenčka Violette iz izdaje Baby Nurse je izjemni dodatek za dojenčke, ki je primeren za deklice že od 18. meseca starosti. Njegov čudoviti rožnati odtenek bo deklice navdušil že na prvi pogled, sedež pa prekriva kakovostno blago z modnim vzorcem. Zanj je primeren dojenček z največjo velikostjo 42 cm. Na sprednjem delu je naslonjalo, da bi bil dojenček med vožnjo varen. Višina sedeža meri 55 cm od tal. Pod sedežem je tudi plastična košarica, kamor lahko mala mamica shrani različne dodatke in pripomočke, ki jih njen dojenček nujno potrebuje. 

Ima stabilna in trdna kolesa, ki omogočajo gladko in lahko vožnjo. Izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Deklice ga lahko s seboj vzamejo na sprehode v park, uporabljajo ga lahko v notranjih in zunanjih prostorih. Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, saj so priljubljeni med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka, s čimer se na naraven in igriv način približujejo svetu odraslih. Dimenzije izdelka znašajo 60*38*55 cm. Dojenček ni del paketa.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby pomagajo razvijati otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost60*38*55 cm
Skupna višina55 cm
Skupna dolžina60 cm
Višina ročaja55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.