Športni voziček velik 44 Cats Smoby za 32-42 cm dojenčka višina ročaja 58 cm od 18 mes

Opis izdelka

Vsaka deklica se rada igra mamice in z vozičkom sprehaja svoje dojenčke. Francoski Smoby prinaša otrokom od 18. meseca velik športni voziček, kamor lahko položijo svojega dojenčka z velikostjo od 32 do 42 cm. Moderni voziček je zasnovan v čudoviti rožnato beli barvni kombinaciji z zelenimi koleščki. Sedež za dojenčka tvori čudovito blago z barvnim vzorcem in sličico mucke iz animirane televizijske serije 44 Cats, ki ga bodo otroci vzljubili že na prvi pogled. Na sprednjem delu je naslonjalo, da bi bil dojenček med vožnjo varen. Višina sedeža meri 55 cm od tal. Pod sedežem je tudi plastična košarica, kamor lahko male mamice shranijo različne dodatke in pripomočke, ki jih njihov dojenček nujno potrebuje. 

Ima 4 stabilna in trdna kolesa, ki omogočajo gladko in lahko vožnjo. Trdna kovinska konstrukcija v kombinaciji s trpežno plastiko, ki je žametna na dotik. Deklice ga lahko s seboj vzamejo na sprehode v park, uporabljajo ga lahko v notranjih in zunanjih prostorih. Igra z dojenčki je brezčasna igra, ki jo obožujejo vse male deklice. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka, s čimer se na naraven in igriv način približujejo svetu odraslih. Izboljšujejo si fino motoriko in pridobivajo občutek za odgovornost. Dimenzije izdelka znašajo 57*38*58 cm. Dojenček ni del paketa.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom originalne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost57*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*13*60 cm
Skupna dolžina57 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,6 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.