Vodna steza v obliki srca z gugalnico in skrivališčem Mermaid AquaPlay s vodoodpornimi nalepkami in 2 figuricami morskih vil

Opis izdelka

Vodna steza Mermaid predstavlja odlično darilo za vse otroke in še posebej deklice že od 3 leta dalje. Vodna steza ponuja otrokom originalni vodni kanal v obliki srca, s katerim bodo doživeli veliko veselih trenutkov. Vodna steza je opremljena s 2 figuricami - hroščico Wilmo in račko Lotto v podobi morskih vil. Otroci se bodo igrali kot kapitani, se odpravili na plovbo s čolnom v obliki kita in se zabavali tudi s gugalnico za figurico. Del vodne steze je tudi manjši greben s zastavo in velik greben, ki je opremljen z skrivnim skrivališčem pod premično školjko. 

Tok vode v stezi poganjajo otroci s pomočjo vodnega kolesa, pri čemer z vodno zaporo določijo smer, v katero bo čoln plul. Vodna steza je opremljena s vrčkom, s katerim lahko nalijejo vodo na greben in ustvarijo pod njim slap. Vrhunska vodna steza bo otroke razveselila tudi z vodoodpornimi nalepkami, zato bo delovala še bolj realistično in bo v celoti spodbujala otrokovo ustvarjalnost in domišljijo. Vodna igra za otroke se enostavno sestavi s pomočjo konektorjev, je vodotesna, omogoča igro tako na prostem kot v notranjih prostorih. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike, odporne na UV žarke.

Otroci med igro z vodno igro opazujejo gibanje čolna v vodi, vrtijo vodo s pomočjo vodnega kolesa, se učijo o gibanju vode in njenih fizikalnih načelih. Z vodno potjo se lahko igra več otrok, prijatelji in bratje in sestre, tako razvijajo svoje socialne spretnosti in komunikacijske sposobnosti ter pridobivajo zdravo samozavest. Natančna izdelava detajlov, švedski dizajn in visoka kakovost vodne steze zagotavljajo otrokom zabavo za dolga leta. 

AquaPlay je blagovna znamka, ki se proizvaja v Nemčiji iz zdravju neškodljive, reciklirane plastike. Njen dizajn je bil zasnovan v Švedski. AquaPlay je originalni vodni sistem za igro, ki izvira iz Švedske. Od leta 1977 otroci vseh starosti uživajo v zabavnih igrah v vodi s sistemom AquaPlay. To igračo cenijo tudi starši in vzgojitelji, saj predstavlja vredno, visokokakovostno in izobraževalno igro z vodo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost108*90*18 cm
Skupna višina18 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,29 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.