Vodna pištola z ročnim polnjenjem vode SpyraGO Blue Spyra z elektronskim indikatorjem stanja baterije in dosegom 8 metrov modra od 8 let

Opis izdelka

Vodna pištola SpyraGO Blue predstavlja odlično prvo vodno pištolo za fantje in dekleta že od 8 let, zabavajo se z njo tudi odrasli. Vodna pištola s tehnologijo SpyraBlast vam omogoča zadeti cilj do razdalje 8 metrov. Elektronski LED indikator informira uporabnika o stanju baterije. Pištolo lahko napolnite s čisto vodo iz pipe ali steklenice v kratkem času in je takoj pripravljena za streljanje. Izdelana je iz trdnih in odpornih plastik, zagotavlja varno oprijem in stabilnost v kateri koli poziciji. Vodna pištola SpyraGO bo zagotovila odlično zabavo na družinskih srečanjih, zabavah in praznovanjih, adrenalinski navdušenci pa si lahko organizirajo tudi uradne turnirje.

Vodni boji v vrtu in na dvorišču:

  • kolektivne igre - igrajte se s svojimi prijatelji in družino pri ekipni igri v vrtu in na dvorišču. Zmaga ekipa, ki se lahko bolje skrije, strelja in učinkoviteje polni.
  • streljanje na kozarce - pripravite tekmovanje za svoje bližnje v natančnosti pri streljanju na plastične kozarce, pri čemer odloča ne le natančnost, ampak tudi hitrost streljanja. Komu bo uspelo zadeti cilje v najkrajšem času?
  • vaja - odličen način sprostitve tudi za posameznike. Otroci si lahko v vrtu pripravijo vaje in vadijo svojo natančnost, izboljšujejo koordinacijo roka in oči, se učijo učinkovito polniti pištolo.
  • turnir Spyra - organizirajte tekmovanje s prijatelji po pravilih.

Vodna brizgalna pištola SpyraGO predstavlja odlično in varno zabavo za celo družino. Je idealna igrača za otroke, ki imajo radi adrenalinske dogodivščine in se radi osvežijo med vročimi poletnimi dnevi. Pištola SpyraGO lahko z napolnjeno posodo (450 ml) izstreli do 75 močnih vodnih izstrelkov. Vodno orožje se polni z USB-C kablom (del paketa) in z napolnjeno baterijo lahko pištola izstreli do 9000-krat. Odlikuje jo moderen dizajn, futuristični videz bo očaral otroke na prvi pogled, ročaj z grobim oprijemom pa zagotavlja enostavno manipulacijo.

Teža praznega orožja je 1,4 kg, z napolnjeno vodo tehta 2,1 kg. Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodna orožja Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V ponudbi blagovne znamke Spyra so tudi kakovostni dodatki za vodne pištole, kot so posode za vodo, vodni granati, ekipne barve in številni drugi dodatki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloNemčija
Velikost54*19*6 cm
Dimenzije paketa58*20*7 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,6 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SPCR1x Farbičky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.