Vodna pištola popolnoma elektronska z avtomatskim polnjenjem vode SpyraThree Blue Spyra s elektronskim digitalnim zaslonom in 3 načini streljanja z dosegom 15 metrov modra od 14 let

Opis izdelka

Elektronska vodna pištola SpyraThree predstavlja vrhunsko vodno igračo za fantje in dekleta, stara od 14 let, z njo se bodo zabavali tudi odrasli. Avtomatska vodna pištola s tehnologijo SpyraBlast vam omogoča zadeti cilj do razdalje 10 metrov (v načinu lige do 15 metrov). Ponuja enostavno preklapljanje med 3 načini streljanja, digitalni zaslon obvešča uporabnika o stanju napolnjenosti in kapaciteti vodnega rezervoarja. Pištola se lahko avtomatsko napolni in pripravi na streljanje v 10 sekundah. Izdelana je iz trdnih in odpornih plastik, zagotavlja varen oprijem in stabilnost v kateri koli poziciji. Vodna pištola SpyraThree bo zagotovila odlično zabavo na družinskih srečanjih, zabavah in praznovanjih, adrenalinskim navdušencem pa lahko organizirajo tudi tekmovanje.

Vodni spopadi v vrtu in na dvorišču:

  • skupinske igre – igrajte se s prijatelji in družino pri ekipni igri v vrtu in na dvorišču, zmaga tista ekipa, ki zadane večkrat nasprotnika. Zmaga ekipa, ki se bolje krije, strelja in učinkoviteje polni.
  • streljanje na kozarce – pripravite tekmovanje za svoje najbližje v natančnosti streljanja na plastične kozarce, pri čemer odloča ne samo natančnost, ampak tudi hitrost streljanja. Komu bo uspelo zadeti cilje v najkrajšem času?
  • trening  odličen način sprostitve tudi za posameznike. Otroci si lahko v vrtu pripravijo vaje in vadijo svojo natančnost, izboljšujejo koordinacijo roka in oči, učijo se učinkovito polniti pištolo.
  • turnir Spyra  organizirajte tekmovanje s prijatelji po pravilih

3 načini streljanja:

  • Odprti način – klasično streljanje
  • Burst način – potegnite sprožilec in sprostite 3 strele
  • Liga način – gre za uradni način za Spyra turnirje. Hitrost streljanja je omejena, vendar pritisk na sprožilec sprosti močan strel z dosegom do 15 metrov

Vodna pištola SpyraThree predstavlja odlično in varno zabavo za celo družino. Je idealna igrača za otroke in odrasle, ki imajo radi adrenalin in se radi osvežijo med vročimi poletnimi dnevi. Pištola SpyraThree lahko z polnim rezervoarjem izstreli do 22 močnih vodnih izstrelkov. Odlikuje jo moderen dizajn, futuristični videz bo očaral otroke na prvi pogled, ročaj z grobim oprijemom pa zagotavlja enostavno manipulacijo. Elektronska vodna pištola deluje na baterijo, ki jo je mogoče enostavno napolniti s pomočjo USB-C kabla (4 ure polnjenja) in uporabniku zagotavlja kapaciteto približno 2200 strelov. Pri polnjenju vode se lahko zanesete na kateri koli vir vode - med igro pripravite posodo ali vedro z vodo, lahko jo enostavno napolnite tudi iz bazena. Za morebitne nečistoče skrbi vgrajen filter, ki preprečuje, da bi se nečistoče znašle v rezervoarju z vodo.

Teža prazne pištole je 2,2 kg, pri polni napolnitvi z vodo tehta 2,9 kg. Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu ponuja otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodne pištole Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V ponudbi znamke Spyra najdete tudi kakovostne dodatke za vodne pištole, kot so rezervoarji za vodo, vodni granati, barve za ekipe in številni drugi dodatki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
PorekloNemčija
Velikost67*24*10 cm
Dimenzije paketa68*26*10 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,3 kg
OpombaUSB-C charging (cable included)
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SPCR1x Farbičky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.