Vodna granata magnetna SpyraBlast Blue&Red Spyra proti drsenju z gumijasto površino za večkratno uporabo set 6 kosov od 14 let

Opis izdelka

Vodna magnetna granata SpyraBlast Blue&Red predstavlja odličen dodatek k vodnim pištolam Spyra, ki jih bodo cenili tako odrasli kot otroci, starejši od 14 let. Adrenalinski navdušenci se bodo odlično zabavali z metanjem vodnih granat, saj jih čaka nabor 6 vodnih granat v rdeči in modri barvi, ki jih bodo razdelili v ekipe glede na barvo. Vodne granate so izdelane iz mehke protizdrsne gume, odlikujeta pa jih dolga življenjska doba in samozapiranje z magnetom, ki zagotavlja, da se granata odpre šele ko prispe na svoj cilj. Granato lahko napolnite z vodo izjemno hitro, v samo 1 sekundi - potopite jo v vodo, zaprite z magnetom in je pripravljena za metanje.

Vodne granate SpyraBlast so zaradi visoke kakovosti materiala za večkratno uporabo, silikonska površina pa se lahko enostavno očisti po vsaki igri. Premer vodne granat je 6,2 cm, napolnite jo lahko s približno 100 ml vode. Vodne granate lahko napolnite z vodo s katero koli posodo z vodo, najbolje pa jih uporabite v kombinaciji z vodnim rezervoarjem SpyraBase in barvami za ekipe (niso del paketa). Priporočamo, da granate uporabljate samo na prostem - pri igri na vrtu, dvorišču ali pa jih lahko vzamete s seboj na izlete in počitnice. Zahvaljujoč granatam bodo izkušnje pri ekipnih bojih s prijatelji in sodelavci še bolj pristne.

    Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodne pištole Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močan in natančen strel na velike razdalje. V naboru izdelkov blagovne znamke Spyra je tudi kakovostna dodatna oprema za vodne pištole, kot so vodne granat, barve za ekipe, vodni rezervoarji in številni drugi dodatki.

    Doprava 79

    Tehnične lastnosti

    StarostOd 14 let
    PorekloIzdelano v Nemčiji
    Pakirano v kartonu A/NDa
    Teža0,12 kg
    Premer6,2 cm
    Barvamodrá,červená
    Nabor izdelkovNe
    gift SS2024SPCR1x Farbičky
    loader  Nalagam sete ...

    Ocene

    loader  Nalagam ocene …
     Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.