Sestavljanka Urni stolp Harry Potter Gryffindor Tower Jada z odpirajočimi vrati 29 delov in 2 figurici od 5 leta

Opis izdelka

Sestavljanka Urni stolp bo vsem ljubiteljem Harryja Potterja in otrokom od 5. leta starosti priskrbela veliko veselih trenutkov. Originalna sestavljanka vsebuje 29 delčkov, nalepke in 2 kovinski figurici junakov – Harryja Potterja in Robavsa Rawsa. Stolp je sestavljen iz kakovostnih plastičnih elementov, zahvaljujoč precizno dodelanim detajlom pa deluje izjemno pristno. Urni stolp je nastal po književni in filmski predlogi iz sveta Harryja Potterja, sestavljen je iz 3 nivojev, ki so povezani s stopnišči, ne manjka pa jim niti portret Debele gospe, ki straži vrata v skupno sobo.

Prednost te sestavljanke je, da lahko k njej dokupite tudi druge figurice iz sveta Harryja Potterja, s čimer bodo otroci lahko svojo igro obogatili z novimi možnostmi. Dečki in deklice se bodo tako igrali čarovnike in čarovnice, si izmišljali prigode, s čimer razvijajo svojo domišljijo in predstavnost. S sestavljanjem Urnega stolpa trenirajo svoje finomotorične veščine, finomotorične spretnosti, utrjujejo logično mišljenje in se učijo osredotočati na detajle. Del sestavljanke so tudi dodatki, ki jih sestavljajo knjižna omara, rdeči stoli in velik kamin. Mere sestavljanke znašajo 20*30*26 cm.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in sestavljank. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
Velikost20*30*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.