Tricikel Uno Classic smarTrike vijolično zelen od 10 mes

Opis izdelka

Tricikel smarTrike Uno Classic je čudoviti rožnato zeleni tricikel, ki je primeren za otroke od 10. meseca starosti. Tricikel raste skupaj z otrokom in zato ga lahko uporabljajo vse do 3. leta starosti, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo pravo kolo. Barvna kombinacija čudovite vijolične in zelene je primerna predvsem za deklice. Tricikel ima priročno, po višini nastavljivo teleskopsko potisno palico, s katero starši udobno in enostavno vodijo tricikel na otrokovih prvih vožnjah. Kasneje, ko otroci znajo že sami voditi tricikel in samostojno odkrivajo svet, lahko palico preprosto snamete. Vsebuje tudi zložljive opore za noge, ki otroku služijo za počitek.

Krmilo tricikla vsebuje varovalo, s katerim ga starši zaklenejo in sami vodijo tricikel. Njegove žive in sveže barve bodo osupnile vsakega otroka, ki bo nad njim v hipu navdušen. Z vožnjo na triciklu si otroci krepijo svoj mišični tonus, kar koristi njihovemu pravilnemu razvoju. Varnost pri vožnji je za otroke zagotovljena z varnostnim pasom in obročem okoli pasu, ki služi tudi kot naslon za roke. Priročen plastičen zaboj lahko otroci uporabijo za svoje igrače. Med vožnjo otroci sedijo na ergonomsko oblikovanem sedežu, zahvaljujoč kateremu niti po daljši vožnji ne bodo utrujeni. Tricikel smarTrike Uno Classic pripomore k otrokovemu motoričnemu in gibalnemu razvoju. Kolesa so proizvedena iz plastike z gumiranim osrednim trakom.

Izdelan iz kakovostnih materialov. Trden kovinski okvir v kombinaciji s trpežno plastiko, vam bo služil leta in leta. Tricikel smarTrike Uno Classic je zasnovan tako, da se prilagodi potrebam vašega otroka in raste skupaj z njim. Otroci bodo uživali v vožnji po domačem dvorišču ali v parku. SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov. Na trgu deluje že desetletje in je kot prvi proizvajalec iznašel po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor tricikla. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških triciklov na svetovni lestvici. Z milijoni prodanih triciklov vsakoletno jamči kakovost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaciklam
Nabor izdelkovNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.