Tricikel Iskanje pozabljive Dory Be Move Smoby s palico za vodenje modro-rumen od 15 mes

Opis izdelka

Tricikel, proizvajalca Smoby, z motivom animiranega filma Iskanje pozabljive Dory (Finding Dory) je originalen tricikel v atraktivni zasnovi za otroke od 15. meseca starosti dalje. Barvna kombinacija modre, rumene in bele je primerna za dečke kot tudi za deklice. Tricikel Smoby ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem bo otrok sedel zelo udobno. Sedež h krati spodbuja pravilno sedenje in zdravo držo hrbtenice, saj se lahko nastavi na dva položaja. Na sedežu je varnostni pas, ki varuje otroka. Starši boste gotovo hvaležni teleskopski palici za vodenje, s katero boste potiskali otroški tricikel. Tricikel ima čvrsto kovinsko konstrukcijo v kombinaciji s plastičnimi materiali. Motiv Dory prihaja iz filmskega nadaljevanja dogodivščin male ribice Nema.

Kolesa so izdelana iz mehke plastike in so opremljena s protizdrsnimi elementi. Prednje kolo ima možnost prostega teka. Otroci lahko svoje igrače shranijo v premičen zaboj na zadnjem delu tricikla. Otroški tricikel raste skupaj z otrokom od 15. do 36. meseca starosti oz. do časa, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo kolo. Ko otrok že zraste, lahko palico za starševski nadzor preprosto snamete in otrok bo tricikel samostojno vozil. Volan tricikla se v strani obrača za 30°. Nosilnost tricikla znaša 30 kg. Pravljični motiv pozabljive ribice Dory bo všeč vsakemu malčku. Volan tricikla je okrašen s sličico ribice Dory, ki jo poznate iz risanke Reševanje malega Nema. Višina sedeža od tal znaša 31 cm, širina od sedeža do volana pa je 26 cm.

Smoby je francoski proizvajalec, ki izdeluje otroške igrače in izpolnjuje tudi te najstrožje evropske kriterije. Plastika na igračah Smoby je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško fantazijo. Edinstveni dizajn tricikla Finding Dory v sebi združuje francoski občutek za lepoto in preciznost in je izpolnitev sanj vsakega malčka, ki si želi samostojno voziti. Na triciklu lahko otroci spoznavajo svet in lepoto svojega najbližjega okolja in tekmujejo s prijatelji. Otroški tricikel Smoby razvija gibalne spretnosti otrok in vpliva na razvoj njihove motorike. Da ne omenjamo gibanja na svežem zraku in na čudovit pravljičen motiv, poln barv in sličic. Je idealna igrača za gibanje vaših malčkov.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovan sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • po višini nastavljiv ročaj za starševski nadzor
  • plastična kolesa iz mehke plastike za tiho vožnjo
  • premični zaboj zadaj
  • od 15. do 36. meseca
  • izdelano v Franciji
  • sprednje kolo z možnostjo prostega teka
  • sprednje kolo se obrača za 30° v strani
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 15 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa47*23*40 cm
Skupna dolžina68 cm
Višina ročaja95 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,45 kg
Nosilnost30 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.