Tricikel z obročem Be Fun Confort Smoby s palico za vodenje in torbo zeleno-rdeč od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Smoby Be Fun Confort je odličen tricikel za vašega otroka. Je eden izmed najmodernejših izdelkov francoskega podjetja Smoby, izdelana s poudarkom na potrebe najmlajših otrok. Tricikel je primeren za otroke od 10. meseca starosti, je rdeče-zelene barve v kombinaciji z belo. Primeren je za deklice in dečke. Zahvaljujoč nastavljivemu sedežu, krmilu in snemljivim delom, tricikel raste skupaj z otrokom in je primeren tudi za starejše otroke. Tricikel Smoby  ima robusten kovinski okvir, ki zagotavlja visoko stabilnost. Tricikel za otroke ima sistem opor za nogice in pedala. Če je otrok med vožnjo že utrujen, lahko svoje nogice položi na opore in počiva. Nadzor nad vožnjo s pomočjo palice za vodenje prevzamejo starši.

Nosilnost tricikla znaša 30 kg. Sedež tricikla je zasnovan tako, da bi na njem otrok sedel pravilno in zdravo. Tricikel za otroke, proizvajalca Smoby ima protizdrsna pedala in kakovostna kolesa iz mehke plastike, ki zagotavljajo udobno in tiho vožnjo. Krmilo tricikla ima priročno varovalo, s pomočjo katere starši lažje obvladujejo tricikel. Tricikel je primeren za otroke od 10. meseca do 3. leta starosti, pa tudi za starejše otroke. Vožnja na triciklu bo pripomogla k otrokovem motoričnem razvoju, z vožnjo pa se bo otrok tudi zelo zabaval. Tricikel sestavlja palica za starševski nadzor za potiskanje tricikla, katera se lahko kasneje sname brez pomoči orodja. Višina potisne palice znaša 100 cm. Na njenem koncu je priročna torba sive barve, ki bo prav prišla vsakemu staršu, saj bodo vanjo lahko shranili vse nujne stvari.

Otroški tricikel ima nastavljiv in ergonomsko oblikovan sedež, ki ga dopolnjuje tritočkovni varnostni pas. Varnostni pas in obroč skupaj zagotavljata visoko varnost pri vožnji in h krati omogočata udobno oporo za otroka. Obroč tricikla otroka fiksira in skrbi za njegovo varnost. Tricikel za otroke Smoby Be Fun Confort se preprosto prilagodi potrebam vašega otroka, z njim se bo vozil mesece in mesece. Dimenzije tricikla merijo 70*52*52 cm. Smoby je francoski proizvajalec kakovostnih otroških igrač, ki niso le čudovite in edinstvene, temveč tudi varne. Otroci so med vožnjo s triciklom Smoby varni, h krati pa se zabavajo med aktivnim gibanjem.

Lastnosti

  • trdna kovinska konstrukcija in robusten kovinski okvir
  • snemljiv ročaj za starševski nadzor
  • priročna torba za shranjevanje drobnarij
  • ergonomsko oblikovan sedež
  • kolesa iz mehke plastike s tiho vožnjo
  • plastična posoda za igrače
  • tritočkovni varnostni pas
  • francoski proizvajalec
  • zložljive opore za noge
  • zaščitni obroč okoli pasu
  • primeren od 10. meseca do 3. leta starosti
  • nosilnost 30 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloFrancija
Velikost70*52*52 cm
Višina sedeža31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnost30 kg
Kolesagumené, tiché a protišmykové
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.