Tricikel Baby Balade Bleu Smoby s senčnikom modro-bel od 10 mes

Opis izdelka

Otroški tricikel Baby Balade Blue je čudovit tricikel, primeren za dečke, že od njihovega 10. meseca starosti. Raste skupaj z otrokom do njegovih 36. mesecev starosti. Najmodernejši dizajn in čudovita živa modra barva v kombinaciji z belo bo zagotovo premamila vsakega malega voznika in podpirala njegovo domišljijo. Tricikel Smoby ima ergonomsko oblikovan sedež, na katerem bo otrok sedel zelo udobno. Sedež h krati spodbuja pravilno sedenje in zdravo držo hrbtenice. Na sedežu je tritočkovni varnostni pas, ki varuje otroka. Varnostni obroč na triciklu je namenjen najmlajšim otrokom, saj bo zagotovil maksimalno stabilnost in zaščito med otrokovo vožnjo. Varnostni plastičen obroč lahko po potrebi tudi snamete. Starši boste zagotovo hvaležni palici za vodenje, s katero boste nadzorovali smer vožnje. Tricikel za dečke je kakovostne trdne konstrukcije. Krmilo tricikla lahko nastavite po višini, glede na otrokove potrebe. Nastavi se podobno, kor položaj sedeža.

Na palici za starševski nadzor je priročna torba, za odlaganje drobnarij, ki se čudovito poda z modrim in belim odtenkom tricikla. Otroci lahko svoje igrače shranijo v premičen zaboj na zadnjem delu tricikla. Fantovski tricikel raste skupaj z otrokom. Ko je otrok še manjši in pedal še ne doseže, lahko nogice udobno namesti opore, ki so nameščene višje. Takrat otrok na triciklu sedi kot na športnem vozičku, starši pa peljejo tricikel. Otrok počiva in uživa v vožnji, spoznava svet in se veseli vožnje. Ko bo vaš otrok že malce zrastel, bo sam poganjal pedala in samostojno vozil. Kolesa na triciklu za dečke so izdelana iz mehke plastike s pasom iz gume, kar jim omogoča tiho vožnjo. Volan tricikla se v strani obrača za 30°. Premišljen del tricikla je senčnik, ki varuje otroka pred škodljivimi učinki sončnega sevanja. Senčnik lahko nastavite glede na kot sončnih žarkov. Nosilnost tricikla znaša 30 kg.

Smoby je francoski proizvajalec, ki izdeluje otroške igrače in izpolnjuje tudi te najstrožje evropske kriterije. Edinstveni dizajn tricikla Baby Balade v sebi združuje francoski občutek za lepoto in preciznost in je izpolnitev sanj vsakega malčka, ki si želi samostojno voziti. Igrače Smoby so izdelane iz kakovostne plastike, ki je nežna na dotik. Imajo zaobljene robove, da ne bi prišlo do poškodb. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško fantazijo. Na triciklu lahko otroci spoznavajo svet in lepoto svojega najbližjega okolja in tekmujejo s prijatelji. Opore za nogice, varnostni obroč in senčnik lahko s tricikla preprosto snamete, saj se enostavno prilagodi potrebam vašega otroka. Otroški tricikel Smoby razvija gibalne spretnosti otrok in vpliva na razvoj njihove motorike, ne smemo pa pozabiti niti na preživljanje časa na svežem zraku. Je idealna igrača za gibanje vaših malčkov.

Lastnosti

  • visoke opore za noge
  • zaščitni plastični obroč okoli pasu
  • nastavljiva višina krmila in sedeža
  • kakovostna kovinska konstrukcija
  • ergonomsko oblikovan sedež
  • tritočkovni varnostni pas
  • palica za starševski nadzor za obvladovanje tricikla
  • priročna torba za shranjevanje drobnarij
  • francoski proizvajalec
  • premični plastični zaboj
  • od 10. meseca
  • nosilnost 30 kg
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*52*52 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa43*24*59 cm
Skupna dolžina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,00 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.