Trgovina z mešanim blagom MaxiMarket Smoby z elektronsko blagajno in skenerjem ter hladilnikom s 50 dodatki

Opis izdelka

Trgovina z mešanim blagom Maxi Market je izjemna igrača, francoskih oblikovalcev znamke Smoby, ki bo razveselila vse male trgovce in trgovke od 3. leta starosti. Trgovinica je narejena v čudovitih barvnih odtenkih rdeče, bele, sive, zelene in modre, s katerimi bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina z mešanim blagom razpolaga z blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilnim terminalom, čitalcem kreditnih kartic in elektronskim skenerjem blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega trgovine z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Mali prodajalci imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje in tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila.

Ceno blaga lahko otroci izračunajo na kalkulatorju in pokazala se jim bo na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih, kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tukaj v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 50 dodatkov, med katerimi so škatlice s testeninami, mlekom, kosmiči, kolački, sadje in zelenjava, pekarski izdelki, jogurti, pijača, kovanci in bankovci, zato bo otroška igra še bolj pristna. Ali je trgovinica odprta ali zaprta, bo kupcem naznanil napis poleg ure, odprto/zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga bodo otroci nastavili po želenem odpiralnem času.

Mere trgovinice znašajo 83*60*90 cm, skupna višina pa je 90 cm. Elektronski modul deluje na 1 LR54 baterijo (ni del paketa) in 2 x LR03/AAA, ki niso priložene kompletu. Trgovinica je primerna tudi za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev. Pri igri si otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne veščine, se učijo logično sklepati in odkrivajo vrednost denarja. Pri igri z dodatki si otroci urijo tudi svojo fino motoriko in gibalne spretnosti. Igrali se bodo trgovce in kupce, se približevali svetu odraslih in pridobivali občutek za odgovornost. Prav tako se bo v njih prebujala ustvarjalnost in domišljija.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne originalne vizije. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost83*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina83 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,2 kg
Opomba1 x LR54 (included) + 2 x LR03/AAA (not included)
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna