Trampolin Elegant Premium Ground Sports Green Exit Toys prízemná 214*366 cm zelená ET08007220

Opis izdelka

Trampolin Elegant Premium Ground Sports od nizozemske blagovne znamke Exit Toys je kompaktna trampolin s dimenzijami 214*366 cm, pod katero je potrebno izkopati jamo in jo namestiti kjerkoli v vasem vrtu. Okoli povrsine za skakanje se nahaja varovalni matrac, opremljen s mrezico, ki pri skakanju prepreci vkliznitev stopala v prostor s vzmetmi. To prvovrstno trampolin bodo cenili tako odrasli kot otroci od 14 let, ki bodo na njej preizkusili svojo kondicijo.

Za udobno skakanje poskrbi 76 obojestranskih konicnih vzmeti z dolzino 21,6 cm, zaradi katerih boste dlje casa ostali v zraku in se naucili vec akrobaticnih trikov. Stabilna trampolin je opremljena z trdnim in odpornim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s praskasto tehnologijo, zaradi cesa odlicno odolava neugodnim vremenskim vplivom in koroziji. Stilna trampolin v zelenem izvedbi bo postala okras vsakega vrta, stoji na 4 stabilnih nogah.

Trampolin omogoca udobno skakanje tudi za zacetnike, ki postopoma izboljsujejo svoje sposobnosti, trenirajo misice na rokah in nogah, se ucijo ocenjevati razdalje in moc odboja. Visina trampolina je 20 cm, njegove celotne dimenzije so 214*366 cm, teza 91 kg. Priporocena najvecja nosilnost trampolina je 120 kg. Povrsina za skakanje ima dimenzije 156*308 cm.

Nizozemska znamka Exit Toys ze dolga leta prinaša otrokom in odraslim prvovrstne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kriterije kakovosti in standarde Evropske unije, so nosilci certifikatov TÜV, CE, GS, EN71. Trampolini se odlikujejo po originalnem nizozemskem videzu in najvišji kakovosti, zdržijo v vašem vrtu dolga leta in zagotovijo zabavo celotni družini!


Tega izdelka zaradi higienskih razlogov ni mogoce vrniti, ce je bil odstranjen iz zascitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Velikost214*366 cm
Teža91 kg
Nosilnost120 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.