Trampolin Elegant Premium Ground Sports Green Exit Toys prízemna okrogla 427 cm premer zelena ET08001420

Opis izdelka

Trampolin Elegant Premium Ground Sports nizozemske blagovne znamke Exit Toys je kompaktna okrogla trampolin s premerom 427 cm, pod katero je potrebno izkopati jamo in jo namestiti kjerkoli v vasem vrtu. Okrog povrsine za skakanje se nahaja varovalna podloga, opremljena z mrezico, ki pri skakanju preprecuje zdrs stopala v prostor s vzmetmi. To prvovrstno trampolin bodo cenili tako odrasli kot otroci od 14 let, ki bodo na njej preizkusili svojo kondicijo.

Za udobno skakanje skrbi 96 obojestranskih konicnih vzmeti z dolzino 21,6 cm, zaradi katerih boste ostali v zraku dlje casa in se naucili vec akrobaticnih trikov. Stabilna trampolin je opremljena z trdnim in odpornim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s praskasto tehnologijo, zaradi cesa odlicno odolava neugodnim vremenskim vplivom in koroziji. S stilno zeleno trampolinjo na 4 stabilnih nogah bo vas vrt postal okras.

Trampolin omogoca udobno skakanje tudi za zacetnike, ki postopoma izboljsujejo svoje sposobnosti, krepijo misice na rokah in nogah, se ucijo ocenjevati razdalje in moc odboja. Visina trampolina je 20 cm, njegov skupni premer pa znaša 427 cm, teža pa 93 kg. Priporocena najvecja nosilnost trampolina je 130 kg. Povrsina za skakanje ima premer 367 cm.

Nizozemska blagovna znamka Exit Toys že dolga leta prinaša otrokom in odraslim prvovrstne igrače za zunanjo uporabo. Izdelki Exit Toys ustrezajo tudi najstrožjim merilom kakovosti in standardom Evropske unije, so nosilci certifikatov TÜV, CE, GS, EN71. Trampolini se odlikujejo po originalnem nizozemskem videzu in najvišji kakovosti, zdržijo v vašem vrtu dolga leta in nudijo zabavo celotni družini!


Tega izdelka ni mogoče vrniti iz higienskih razlogov, če je bil odstranjen iz zaščitnega ovoja.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Teža93 kg
Nosilnost130 kg
Premer427 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.