Trampolin Elegant Ground Sports Green Exit Toys prízemná 244*427 cm zelená

Opis izdelka

Trampolin Elegant Ground Sports iz nizozemske blagovne znamke Exit Toys je kompaktna trampolin s merami 244*427 cm, pod katero je potrebno izkopati jamo in jo namestiti kamorkoli v vašem vrtu. Okoli površine za skakanje se nahaja zaščitna podloga, opremljena z mrežo, ki pri skakanju preprečuje zdrs stopala v prostor s vzmetmi. To prvovrstno trampolin bodo cenili tako odrasli kot otroci od 14 let, ki bodo na njej preizkusili svojo kondicijo.

Za udobno skakanje poskrbi 76 obojestranskih koničastih vzmeti s dolžino 17,7 cm, zaradi katerih boste v zraku ostali dlje časa in se naučili več akrobatskih trikov. Stabilna trampolin je opremljena z trdnim in odpornim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s prašno tehnologijo, zaradi česar se odlično upira neugodnim vremenskim vplivom in koroziji. Sodobna trampolin v zeleni barvi bo postala okras vsakega vrta, stoji na 4 stabilnih nogah.

Trampolin omogoča udobno skakanje tudi za začetnike, ki postopoma izboljšujejo svoje sposobnosti, trenirajo mišice na rokah in nogah, se učijo ocenjevati razdalje in moč odboja. Višina trampolina je 20 cm, njegove skupne dimenzije so 244*427 cm, tehta 98 kg. Priporočena največja nosilnost trampolina je 120 kg. Površina za skakanje ima dimenzije 195*376 cm.

Nizozemska blagovna znamka Exit Toys že vrsto let prinaša otrokom in odraslim prvovrstne igrače za prosti čas. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kriterije kakovosti in standarde Evropske unije, so nosilci certifikatov TÜV, CE, GS, EN71. Trampolini se odlikujejo po izvirnem nizozemskem videzu in najvišji kakovosti, zdržijo v vašem vrtu več let in zagotovijo zabavo celotni družini!


Tega izdelka ni mogoče vrniti iz higienskih razlogov, če je bil odstranjen iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Velikost244*427 cm
Skupna višina20 cm
Teža98 kg
Nosilnost120 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.