Trampolin Elegant Ground Sports Green Exit Toys prízemná okrúhla 305 cm priemer zelená ET09001020

Opis izdelka

Trampolin Elegant Ground Sports iz nizozemske blagovne znamke Exit Toys je kompaktna okrogla trampolin s premerom 305 cm, pod katero je potrebno izkopati jamo in jo namestiti kjerkoli v vašem vrtu. Okoli površine za skakanje se nahaja varovalna podloga, opremljena z mrežo, ki pri skakanju preprečuje zdrs stopala v prostor s vzmetmi. To vrhunsko trampolin bodo cenili tako odrasli kot otroci od 14 let, ki bodo na njej preizkusili svojo kondicijo.

Za udobno skakanje poskrbi 66 obojestranskih koničastih vzmeti, zaradi katerih boste v zraku ostali dlje časa in se naučili več akrobatskih trikov. Stabilna trampolin je opremljena z trdnim in odpornim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s prašno tehnologijo, zaradi česar odlično odolava neugodnim vremenskim vplivom in koroziji. Sodobna trampolin v zeleni barvi bo okrasila vsak vrt in stoji na 3 stabilnih nogah.

Trampolin omogoča udobno skakanje tudi za začetnike, ki postopoma izboljšujejo svoje sposobnosti, trenirajo mišice na rokah in nogah, se učijo ocenjevati razdalje in moč odboja. Višina trampolina je 20 cm, njegov skupni premer je 305 cm, teža pa znaša 51 kg. Priporočena največja nosilnost trampolina je 100 kg. Površina za skakanje ima premer 254 cm.

Nizozemska blagovna znamka Exit Toys že vrsto let ponuja vrhunske igrače za otroke in odrasle na prostem. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje standarde kakovosti in evropske norme, so nosilci certifikatov TÜV, CE, GS, EN71. Trampolini se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, zdržijo v vašem vrtu več let in zagotavljajo zabavo za celo družino!


Tega izdelka ni mogoče vrniti zaradi higienskih razlogov, če je bil odstranjen iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Teža51 kg
Nosilnost100 kg
Premer305 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.