Trampolin Elegant Ground Sports Black Exit Toys prízemná okrúhla 427 cm priemer čierna ET09001400

Opis izdelka

Trampolin Elegant Ground Sports od nizozemske blagovne znamke Exit Toys je kompaktna okrogla trampolin s premerom 427 cm, pod katero je potrebno izkopati jamo in jo namestiti kjerkoli v vasem vrtu. Okoli povrsine za skakanje se nahaja varovalna podloga, opremljena z mrezico, ki pri skakanju preprecuje zdrs stopala v prostor s vzmetmi. To prvovrstno trampolin bodo cenili tako odrasli kot otroci od 14 let, ki bodo na njej preizkusili svojo kondicijo.

Za udobno skakanje poskrbi 96 obojestranskih konicnih vzmeti z dolzino 17,7 cm, zaradi katerih boste ostali v zraku dlje casa in se naucili vec akrobaticnih trikov. Stabilna trampolin je opremljena z trdnim in odpornim okvirjem, ki je pocinkan in obdelan s praskasto tehnologijo, zaradi cesa se odlicno upira neugodnim vremenskim vplivom in koroziji. Stilna trampolin v crni izvedbi bo postala okras vsakega vrta, stoji na 4 stabilnih nogah.

Trampolin omogoca udobno skakanje tudi za zacetnike, ki postopoma izboljsujejo svoje sposobnosti, trenirajo svoje misice na rokah in nogah, se ucijo oceniti razdalje in moc odraza. Visina trampolina je 20 cm, njen celoten premer znaša 427 cm, teža pa 78 kg. Priporocena najvecja nosilnost trampolina je 130 kg. Površina za skakanje ima premer 375 cm.

Nizozemska blagovna znamka Exit Toys ze dolga leta prinaša otrokom in odraslim prvovrstne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kriterije kakovosti in standarde Evropske unije, so nosilci certifikatov TÜV, CE, GS, EN71. Trampolini se odlikujejo po originalnem nizozemskem izgledu in najvišji kakovosti, zdržijo v vašem vrtu dolga leta in zagotovijo zabavo celotni družini!


Tega izdelka ni mogoce vrniti iz higienskih razlogov, ce je bil odstranjen iz zašcitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 14 let
Teža78 kg
Nosilnost130 kg
Premer427 cm
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.