Trampolin Activity Center 3-in-1 Blue smarTrike zložljiv okrogel s premerom 92 cm z ročajem in bazenčkom in 100 žogicami od 10 mes

Opis izdelka

Večnamenski trampolin Activity Center 2v1 proizvajalca smarTrike lahko raste skupaj z vašimi otroki že od 10. meseca pa do 5. leta starosti. Premer trampolina v temnomodri barvi znaša 92 cm, njegova nosilnost pa je 25 kg. Zunanji rob, vključno z elastičnimi pasovi je zaščiten s kakovostnim blagom in okrašen s stilskimi sličicami oblačkov in balonov. Večnamenski trampolin bo otroke zabaval ure in ure in jim pomagal pri razvoju njihovih kognitivnih sposobnosti in fine motorike, z njim pa bodo vadili tudi ravnotežje in krepili svoj mišični tonus.

Trampolin Activity raste skupaj z otrokom

  • od 10. meseca: otrok se igra v bazenčku s 100-delnim setom barvastih žogic, ob tem pa si razvija svojo fino motoriko in kognitivne spretnosti ter se uči razpoznavati posamezne barve.
  • od 12. meseca: otrok začenja skakati po trampolinu, kjer se lahko zanese na opore za rokice, ki mu dajejo občutek varnosti in gotovosti. Uči se držanja ravnotežja in stabilnosti.
  • od 24. meseca: takoj, ko je otrok že bolj stabilen in prepričan v svoja dejanja, lahko starši snamejo oporo za rokice, tako da lahko otrok uživa v samostojnem skakanju vse do 5. leta starosti.

Trampolin Activity Center 3v1 se ponaša z visoko trpežnostjo in dolgo življenjsko dobo. Visokokakovostna elastična površina za skakanje in trdni elastični pasovi zagotavljajo, da bo otrokom služil leta in leta. Trampolin je preprost za ravnanje, lahko se zloži in sestavi. Snemljiv ročaj je protizdrsen, njegova površina je iz posebne pene, ki je prijetna na dotik. Je na višini 50 cm, od površine trampolina. Višina površine za skakanje od tal znaša 19,5 cm, stoji na petih trdnih nogah, ki so na spodnjem delu zaključeni z gumo. Zahvaljujoč temu trdno stoji na mestu in ne drsi. Trampolin je primeren predvsem za notranje, v primeru lepega vremena pa ga lahko uporabljate tudi na prostem. Izpolnjuje najvišje varnostne standarde.

Lastnosti

  • trampolin raste z otrokom od 10. meseca starosti
  • večnamenska uporaba
  • razvija kognitivne in motorične sposobnosti ter občutek za ravnotežje
  • maksimalna nosilnost 25 kg
  • protizdrsen ročaj s trdno površino
  • zaščitno blago z barvnim vzorcem žogic in balonov
  • višina skakalne površine meri 19,5 cm od tal
  • višina ročaja 50 cm od skakalne površine
  • primeren za dečke in deklice

SmarTrike je svetovno najbolj prodajana in največkrat nagrajena znamka otroških triciklov in poganjalcev. Na trgu deluje že desetletje, stalno širi svojo ponudbo z drugimi prvorazrednimi igračami za najmlajše, med katere spada tudi multifunkcijski trampolin 3v1 Activity Center. SmarTrike vodi po prodaji, produkciji in inovacijah otroških igrač. Izdelki znamke smarTrike izpolnjujejo najvišje varnostne kriterije, ki zagotavljajo najvišjo kakovost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 10 mesecev
Velikost92*92*72 cm
Dimenzije paketa79*18*38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,16 kg
Nosilnostmax. 25 kg
Premer92 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.