Sušilnik živil in sadja Dry'n'Snack Beaba 3D kroženje zraka od 35-80°C s 4 poličkami

Opis izdelka

Izgubljate ure in ure za sušenje sadja? Za vas imamo rešitev v podobi ekskluzivne novosti! Sušilnik živil in sadja Dry'n'Snack priljubljene francoske znamke Beaba vam bo pomagal pripraviti okusne in zdrave sušene dobrote za male in velike. Priročen domači sušilnik sadja in zelenjave Beaba bo posušil živila pri nizkih temperaturah, zahvaljujoč čemur bo hrana ohranila pomembne vitamine in hranila. Če si vaši otroci ne znajo predstavljati dneva brez sladkarij, je sušilnik sadja Dry'n'Snack znamke Beaba za vas prava rešitev. Le kaj je lahko bolje od okusnega sladkega prigrizka, ki je hkrati tudi zdrav?

Priročen sušilnik Dry'n'Snack z retro dizajnom deluje po principu 3D kroženja zraka, ki omogoča enakomerno in natančno sušenje z optimalnim rezultatom. Vi poskrbite le za pripravo sadja in zelenjave za sušenje in spretni kuhinjski aparat bo poskrbel za vse ostalo. Zahvaljujoč 4 nerjavečim pladnjem boste v hipu posušili veliko sadja in zelenjave, nerjaveče jeklo pa bo zagotovilo, da bodo sušene dobrote ohranile svoj okus. V sušilniku lahko poleg sadja in zelenjave pripravite tudi najljubše sadne lupinice, krekerje in tudi jogurt. Tako ne boste poskrbeli le za zadosten vnos vitaminov in mineralov, ampak boste uživali sadje in zelenjavo, ki ga drugače ne bi utegnili zaužiti.

Živila se v sušilniku sušijo pri temperaturi 35-80 °C v času 1 do 24 ur, odvisno od vrste sadja in zelenjave. Temperaturo in čas sušenja nastavite preprosto s pomočjo dveh tipk in digitalnega ekrana. Postopek sušenja lahko opazujete skozi prozorna vratca z zapiranjem na magnet. Priročen del sušilnika je tudi pladenj za drobtine, ki je nameščen na spodnjem delu, kar olajša vzdrževanje sušilnika. Notranjost sušilnika je priporočljivo čistiti z vlažno gobo, pladnje pa lahko perete tudi v pomivalnem stroju.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov in stolčkov za hranjenje pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam.

Lastnosti

  • sušilnik živil in sadja
  • omogoča pripravo sadnih lupin, krekerjev in jogurtov
  • sušenje pri temperaturi 35-80°C
  • 3D kroženje zraka
  • 4 pladnji za živila in en pladenj za drobtine
  • prozorna vratca z zapiranjem na magnet
  • visokokakovostno nerjaveče jeklo in steklo
  • atraktivni in moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost30*20*27 cm
ElektronskoDa
Teža1.2 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.