Stolček za hranjenje Beaba Up&Down nastavljiv po višini

Opis izdelka

Otroški stolček za hranjenje Beaba Up&Down je primeren za otroke od 6. meseca starosti, ki začenjajo s samostojnim hranjenjem. Stolček za hranjenje je nastavljiv po višini, tako da ga lahko preprosto prilagodite višini mize, za katero sedi celotna družina. Stolček lahko nastavite na 6 po višini nastavljivih položajev. Izdelan je iz aluminija, lesa in plastike in je za malčka maksimalno varen. S svojim dizajnom lepo poda v vsako moderno gospodinjstvo.

Popolna varnost

Stolček za hranjenje Beaba Up&Down lahko hitro zložite in ne bo zavzemal skoraj nobenega prostora. Sedež stolčka je udoben in zahvaljujoč pasu iz blaga, ki ga ima malček med nogami, s stola ne bo padel. Otrok od 6. meseca starosti, ki je uči samostojnega sedenja in hranjenja, bo udobno sedel na stolčku in zajtrkoval, kosil ali pa večerjal z ostalo družino. Del stolčka za hranjenje Beaba je tudi snemljiva plastična mizica, ki jo lahko nadomestite z lesenim držalom. Stolček za hranjenje ima štiri široko postavljene nogice, zahvaljujoč katerim je stabilna.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovanju novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • stolček za hranjenje za otroke Beaba
  • nastavljiva višina sedeža
  • snemljiva plastična mizica
  • kakovostni materiali - aluminij, les in plastika
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava nad 49€
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost57*68*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa57*25*60 cm
Višina sedeža70 - 90 cm
Nastavljiva višinaDa
EmbalažaDa
Teža5,5 kg
Barvabiela
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna