Stavbna škatla v torbi Bag Abrick Écoiffier s 50 barvnimi kockami od 18 mes s 50 farebnými kockami od 18 mes s 50 barvnimi kockami od 18 mes

Opis izdelka

Komplet v torbi Abrick francoske blagovne znamke Écoiffier je odlično darilo za vse kreativne otroke od 18 mesecev. V bogatem kompletu se nahaja 50 barvnih kock, ki so izdelane iz kvalitetne in odpornega plastike. Njihova oblika in velikost omogočata otrokom enostavno manipulacijo. Zahvaljujoč priloženi torbi z zadrgo, jih je lahko zapakirati in vzeti na obiske, otroci se lahko igrajo kjerkoli skupaj s prijatelji in brati in sestrami. Fantje in dekleta lahko sestavijo različne vrste stavb, posamezni deli so združljivi z drugimi kompletami iz serije Abrick, zato jih je mogoče medsebojno povezati in ustvariti še lepše stavbe.

Otroške stavebnice tega tipa so idealna igrača za vsestranski razvoj otrok. Med igro razvijajo fine motorične sposobnosti in se učijo razlikovati barve, kreativno izražajo svojo domišljijo in razvijajo svojo prostorsko predstavljivost. Iz kock se lahko zgradijo stolpi, hiše, avtomobili, roboti, preprosto vse, kar si otrok zamisli in v celoti izkoristi svojo domišljijo in predstavljivost. Stavebnice že vrsto let navdušujejo otroke, vedno se k njim vračajo in uživajo v svojih ustvarjenih delih. Francosko podjetje Écoiffier je znano po svojem poudarku na dizajnu, ekološki proizvodnji z upoštevanjem okolja in kakovostjo svojih igrač.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.