Stavbna kmetija z ekološkimi sončnimi paneli Abrick Écoiffier s 2 figurami in traktorjem s hišnimi ljubljenčki od 18 mesecev ECO2979

Opis izdelka

Gradbeni komplet Ekološka farmaiz kolekcije Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja izviren dar za vse otroke od 18. meseca dalje. Otroci bodo pri igri kmetov pridobili realistične izkušnje, pri čemer bodo imeli na voljo 5 figuric živali (kravica, konjiček, kozica, ovčka in kokoška), 2 figurici kmeta in kmetice, traktor s prikolico, balirke slame, ograje za živali in praktičen voz. Ekološka farma je opremljena s praktičnim vetrnim mlinom in na strehi se nahajajo sončne celice, ki zagotavljajo energijo. Farma z mansardo je opremljena z dvigalom, odpirajočimi se vrati, okni in žlebom za vodo. Za realistične izkušnje pri igri kmetov bo poskrbela tudi žitna sila, pod katero otrok lahko enostavno pripravi traktor s prikolico.

Čudovit gradbeni komplet bo otroke zabaval dolga leta, naučili se bodo skrbeti za živali, voditi kmetijo in odkrivati ekološki način gospodarjenja, pridobili bodo pozitiven odnos do narave. Vsak dan bodo ustvarjali nove zgodbe in igralne situacije, s farmo se bodo lahko igrali hkrati prijatelji in bratci ter sestrice, omogoča dostop z več strani. Fantje in deklice pri igri trenirajo fino motoriko, domišljijo in ustvarjalnost, izboljšujejo tudi komunikacijske sposobnosti in širijo besedni zaklad. Farma v prekrasnem rdečem dizajnu se odlikuje z vrhunskim francoskim dizajnom, okrasi vsako otroško sobico. Delčki so izdelani iz kakovostne plastike z zaobljenimi robovi, kompatibilni so z vsemi gradbenimi kompleti Abrick, enostavno se sestavljajo in razstavljajo.

Dimenzije sestavljenega gradbenega kompleta so 33,5*18*31 cm. Francoski Écoiffierže vrsto let otrokom prinaša najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske standarde, zato so igrače Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki, izdelanimi na Kitajskem, se francoski proizvajalec močno razlikuje z izvirnim dizajnom, ki je vplivan z najnovejšimi trendi, varnostnimi kriteriji med proizvodnjo in kakovostjo po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost33,5*18*31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.