Šolska vrečka za športno opremo in copate Gym Bag Tiger Jack Piers ergonomska luksuzni dizajn od 2 leta 36*44 cm

Opis izdelka

Kam naj pospravim copate, ko grem iz šole domov? In kje bo počivala moja športna oprema, ko je ne bom uporabljal? Na vsa ta vprašanja obstaja en odgovor – vrečka za športno opremo in copate Gym Bag Tiger. Vrečka z retro dizajnom je zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok, copati in šolska oprema bodo v njej povsem varni. Nova vrečka Gym Bag Tiger belgijske znamke Jack Piers bo vašega prvošolčka navdušila že na prvi pogled. Tudi rutinsko preobuvanje in preoblačenje za športno vzgojo bo zdaj pravo doživetje, ki bo razburkalo domišljijo.

Dizajn, varnost in materiali

Vzorčasta šolska vrečka je zahvaljujoč svoji nizki teži 0,12 kg primerna za otroke že od 24. meseca, saj hrbtenice ne obremenjuje z odvečno težo. Ne pritiska na hrbet in ne reže v rame, saj ima mehke vrvice, ki služijo tudi za zapiranje vrečke. Nova vrečka za športno opremo in copate Jack Piers je proizvedena iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki je preprost za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je dodelano tako, da odbija umazanijo. Vrečka je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj.

Notranjost in dizajn

Šolska vrečka Jack Piers je od zunaj videti odlično, veliko pa ponuja tudi z notranje strani. Prostornina znaša 11 litrov, ki zadostuje za copate, športno opremo in tudi za igračke ter malico za izlet. Vse potrebščine bodo lepo shranili in zaprli v pomočjo vrvic in si vrečko igrivo vrgli čez rame ali pa jo nadeli na hrbet. Prostorna vrečka za športno opremo in copate je nepogrešljiv del opreme vsakega šolarja. Ravno zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jack Piers resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem le takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na dolgočasne, enobarvne vrečke za copate in športno opremo, ki jih imajo skoraj vsi šolarji in se skupaj s pogumnim tigrom podajte v svet brezmejne domišljije. Pri ročno zasnovanem dizajnu se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete in poskrbel bo za to, vaš otrok športne opreme ne bo nikoli pozabil doma.

Lastnosti

  • vrečka za športno opremo in copate
  • za otroke od 24. meseca
  • teža 0,12 kg
  • prostornina 11 litrov
  • mere 44*36 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomska oblika
  • odsevni elementi
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost44*36 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.