Peresnica Pencil Box Cherry Pink Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 22*7 cm

Opis izdelka

Retro moda je nazaj in meri naravnost v šolske klopi! Naznanjamo vsem staršem, da bodo šolske klopi otroci tokrat lahko zasedli z edinstveno peresnico Jeune Premier. Šolska peresnica Pencil Box Cherry Pink je nastala po navdihu najnovejših modnih trendov in zahtevah otrok. V novi peresnici Pencil Box Cherry Pink z delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega šolarja. Zadostuje en pogled na to dizajnersko in brezčasno peresnico in otroci se bodo šole veselili kot še nikoli do zdaj.

Nova peresnica Jeune Premier z retro dizajnom je proizvedena iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je preprosta za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je obdelano tako, da odbija umazanijo. Peresnica je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj. Peresnica bo celo šolsko leto lepo krasila šolsko klop vašega šolarja.

Luksuzna peresnica Jeune Premier v motivu češenj je od zunaj videti odlično, veliko pa ponuja tudi z notranje strani. Prostornina znaša 1,4 litra, kar otrokom sicer ne pove veliko, pomembno pa je, da bodo vanjo lahko šolarji shranili vse pisalne potrebščine. Priročna zadrga bo poskrbela, da bodo otroci hitro našli vse barvice, svinčnike in flomastre hitro in preprosto. Ta peresnica z enim predalčkom Jeune Premier je nujen del šolarjeve opreme. Ravno zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jeune Premier resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem prav takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnice, ki jih imajo drugi šolarji in se z retro dizajnom češnjic potopite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Pri ročno zasnovanem dizajnu aktovke se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete in poskrbela bo za to, da bo pisanje prvih črt in črk še bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerska peresnica Jeune Premier
  • za otroke od 24. meseca
  • peresnica z enim predalčkom
  • teža 0,125 kg
  • prostornina 1,4 litra
  • mere 22*7*9,5 cm
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost22*7*9,5 cm
Teža125 g
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.