Šolska peresnica Pencil Box Butterfly Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 22*7 cm

Opis izdelka

Očarljivi metulj je to šolsko leto pristal na luksuzni peresnici. Vsem staršem naznanjamo, da se bo novo šolsko leto lahko začelo le z edinstveno peresnico Jeune Premier. Šolska peresnica Pencil Box Butterfly ima sicer retro pridih, vendar je nastala po navdihu najnovejših modnih trendov in zahtevah otrok. V novi peresnici Pencil Box Butterfly luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega šolarja. Zadostuje en pogled na to dizajnersko in brezčasno peresnico in otroci se bodo šole veselili kot še nikoli do zdaj.

Nova vzorčasta peresnica Jeune Premier je proizvedena iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je preprosta za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je dodelano tako, da odbija umazanijo. Peresnica je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj. Peresnica z vzorcem metulja bo celo šolsko leto lepo krasila šolsko klop vašega šolarja. Tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnica Pencil Box 100% veganska.

Modro-zlata peresnica Jeune Premier v motivu barvitega metulja je z zunanje strani videti čudovito, veliko pa ponuja tudi v svoji notranjosti. Prostornina znaša 1,4 litra, kar otrokom sicer ne pove veliko, pomembno pa je, da bodo vanjo lahko šolarji shranili vse pisalne potrebščine. Priročna zadrga bo poskrbela, da bodo otroci hitro našli vse barvice, svinčnike in flomastre hitro in preprosto. Ta peresnica z enim predalčkom Jeune Premier je nujen del šolarjeve opreme. Ravno zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jeune Premier resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem prav takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnice, ki jih imajo sošolci in skupaj z barvitim metuljem poletite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Pri ročno zasnovanem dizajnu se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete in poskrbel bo za to, da bo pisanje prvih črt in črk še bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerska peresnica Jeune Premier
  • za otroke od 24. meseca
  • peresnica z enim predalčkom
  • teža 125 g
  • prostornina 1,4 litra
  • mere 22*7*9,5 cm
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost7*22*10 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.