Šolska aktovka School Bag Floral Ma Corolle za 36 cm dojenčka od 4 leta

Opis izdelka

Stilska šolska aktovka School Bag Floral za punčko Ma Corolle, francoske znamke z Corolle predstavlja edinstveni dodatek za dojenčka, ki vašemu otroku pri igri ne sme manjkati! Kot edina trgovina na tržišču bomo vaše otroke razveselili s čudovito šolsko aktovko z vzorcem rož s popolnoma dodelanimi detajli, ki bodo navdušili vašega otroka in tudi punčko Corolle. Izjemna šolska aktovka spominja na pravo šolsko torbo, vanjo pa bodo otroci pospravili vse, kar bo njihov dojenček v vrtcu potreboval. Zahvaljujoč tej šolski aktovki v rožnati barvi z rožastim vzorcem bo punčka Corolle najlepša v razredu!

Ta čudovita šolska torba School Bag Floral je prav ustvarjena za punčke z velikostjo 36 cm in bo popolnoma dopolnila vsak punčkin outfit. Čudovita vzorčasta torba za šolo bo igro z dojenčkom spremenila na neverjetno doživetje. Popolnoma dodelani detajli tega dodatka za punčko in prvovrstni materiali pripomorejo k razvoju otroške domišljije, komunikacijskih veščin in finomotorične spretnosti. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled.

Lastnosti

  • vzorčasta šolska torba
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.