Šmigalka ekološka s vodnim slapom in vodnim tunelom Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina

Opis izdelka

Ekološko drsališče z vodnim curkom Toboggan XL Slide Green francoskega proizvajalca Smoby bo očaralo fante in dekleta že od 3. leta starosti. Izjemno trdna konstrukcija drsališča je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo 50 kg, površina za drsenje pa meri kar 2,3 metra. Izdelana je iz trdnega in odpornega plastike, ki je prijetna na dotik in ima zaobljene robove. Varnost drsališča zagotavljajo masivni ročaji in protizdrsne stopnice, izdelane s tehnologijo Blow Moulding, zaradi česar so izjemno trdne in stabilne. Drsališče se lahko priključi na vodo, kar omogoča otrokom, da ga uporabljajo tudi kot tobogan, ki jim bo prinesel osvežitev v vročih poletnih dneh.

Vodna igra za vrt z vodnim tunelom Splashy Way 2v1 je odlična razširitev drsališča, ki se enostavno priključi na vrtno cev. Vodna igra ustvari učinek vodnega tunela, skozi katerega se otroci drsajo. Med poletnimi meseci se bodo otroci prijetno osvežili in zabavali med igro s drsališčem, hkrati pa se lahko vodna igra uporablja tudi samostojno na vrtu. Izdelana je iz trdih in odpornih plastičnih materialov, njen površina pa je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar ohranja lep videz tudi po letih uporabe. Nastavljiva višina curkov omogoča nastavitev moči vodnega curka glede na pritisk vode. Osvežujoča vodna igra meri 70 cm v dolžino in 25 cm v širino.

Drsališče je opremljeno s udobno ergonomsko površino za drsenje, ki jo bodo otroci cenili med vsakodnevno igro. Površina drsališča je opremljena z UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drsališče izgleda kot novo tudi po dolgem času uporabe. Izdelano je v nežnih naravnih barvah, ki se odlično prilegajo vsakemu dvorišču ali vrtu in spodbujajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Drsališče je izdelano na ekološki način, pri čemer je bilo uporabljenih do 70% recikliranega materiala, kar prispeva k zaščiti okolja.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja otrokom prinaša vrhunske igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, prijeten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselo igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost ter pritegnejo vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in originalen videz.

Lastnosti

  • ekološko drsališče (uporabljenih do 70% recikliranega materiala)
  • po priključitvi na vodo se spremeni v otroški tobogan (vrtna cev ni vključena v paket)
  • dolžina površine za drsenje do 230 cm
  • največja nosilnost 50 kg
  • primerno za otroke od 3. leta starosti
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • živahne barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • izdelano iz nežne in odporne plastike
  • primerno za vsak vrt ali dvorišče
  • kakovosten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.