Šmigalka ekološka s vodnim pršenjem in vodno igro pod košarko Tobogan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina SM880235-C

Opis izdelka

Ekološko drsališče z vodnim curkom Toboggan XL Slide Green francoskega proizvajalca Smoby bo navdušilo dečke in deklice že od 3. leta starosti. Izjemno trdna konstrukcija drsališča je stabilna in se lahko pohvali z nosilnostjo do 50 kg, površina za drsanje pa meri kar 2,3 metra. Izdelana je iz trdnega in odpornega plastike, ki je prijetna na dotik in ima zaobljene robove. Varnost drsališča zagotavljajo masivni ročaji in protizdrsne stopnice, izdelane s tehnologijo Blow Moulding, zaradi česar so izjemno trdne in stabilne. Drsališče se lahko priključi na vodo, kar omogoča otrokom, da ga uporabljajo tudi kot tobogan, ki jim bo prinesel osvežitev v vročih poletnih dneh.

Košarkarski koš bo dečkom in deklicam omogočil igranje košarke, vadbo koordinacije roka in očesa, razvijanje športnega talenta in izboljšanje kondicije. Glavna prednost košarkarskega koša s pritrdilnim setom je možnost različnih načinov pritrditve - lahko ga pritrdite na drsališče z različnih strani ali na klasično steno. Premer košarkarskega koša je 27 cm, žoga ni vključena v paket. Otroci se bodo razveselili tudi vodne igre, ki jo lahko postavite pod drsališče ali jo prosto postavite v vrt. Vodna igra se lahko priključi na vrtno cev, po priključitvi na vrtno cev lahko ustvari učinek vodnega tunela. Nastavljiva višina šob omogoča nastavitev moči vodnega curka glede na tlak vode.

Drsališče je opremljeno s udobno ergonomsko površino za drsanje, ki jo bodo otroci cenili pri vsakodnevni igri. Površina drsališča je opremljena z UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem in zaradi česar drsališče izgleda kot novo tudi po dolgotrajni uporabi. Izdelano je v nežnih naravnih barvah, ki se odlično prilegajo vsakemu dvorišču ali vrtu in spodbujajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Drsališče je izdelano na okolju prijazen način, saj je pri izdelavi uporabljenih do 70% recikliranega materiala, s čimer se pomembno prispeva k varovanju okolja.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja otrokom prinaša vrhunske igrače z originalnim dizajnom. Material, uporabljen pri igračah Smoby, je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, prijeten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost ter pritegnejo vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost in originalen videz.

Lastnosti

  • ekološko drsališče (pri izdelavi uporabljenih do 70% recikliranega materiala)
  • po priključitvi na vodo se spremeni v otroški tobogan (vrtna cev ni vključena v paket)
  • dolžina površine za drsanje do 230 cm
  • največja nosilnost 50 kg
  • primerno za otroke od 3. leta starosti
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • živahne barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • izdelano iz nežne in odporne plastike
  • primerno za vsak vrt ali dvorišče
  • kakovosten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.