Smetarsko vozilo Power Worker Garbage Truck+Figurine BIG s kanto za smeti in gibljivimi elementi - gumirana kolesa od 2 leta

Opis izdelka

Smetarsko vozilo Power Worker Garbage je odlična igrača za vse otroke, predvsem pa za dečke od 2. leta starosti. Oranžno smetarsko vozilo s kanto za smeti in figurico šoferja bo otroke navdušilo že na prvi pogled, z njim pa bodo preizkusili delo smetarjev. Trpežna mehka kolesa omogočajo avtomobilčku stabilnost, otroci pa se bodo z njim igrali v otroški sobici kot tudi v peskovniku in na plaži. Robustni in trpežni plastični elementi zagotavljajo, da bo smetarski avtomobilček otrokom služil leta in leta. Preklopni keson avtomobilčka bo otrokom priskrbel pristno doživetje kot ob pravem nakladanju kante. Pri tem si razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost, motorične spretnosti in logično mišljenje. 

Otroci se bodo z igro s smetarskim avtomobilčkom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Mere znašajo 33*20*23 cm. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na najvišjo kakovost izdelkov. Avtomobilček bo tudi po več letih ohranil svoje čudovite barve, zahvaljujoč UV filtru, ki ščiti barve pred bledenjem.

Smetarski avtomobilček je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost33*20*23 cm
Skupna višina23 cm
Teža1200 g
Prostornina LDa
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.