Dvokolesni skiro Ignite Flow Scoot Led Light Mondo s svetlečimi kolesi lahek trpežen in zložljiv okvir od 5 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro Ignite Flow Scoot Led Light predstavlja fantastično darilo za vse športne otroke od 5. leta starosti dalje. Skiro ima trpežno ogrodje in ima lahek aluminijasti okvir, ki ga lahko preprosto zložite in vzamete s seboj na pot. Modro črn dizajn skiroja bo dečke navdušil že na prvi pogled. Kakovostna kolesa med vožnjo svetijo, s tem pa zagotavljajo boljšo vidljivost. Krmilo skiroja je mehko in prijetno na dotik, zadnja zavora bo poskrbela za zaviranje brez težav. Krmilo lahko nastavite po otrokovih potrebah do višine 86 cm.

Skiro je primeren za otroke z največjo težo do 100 kg. Vožnja na skiroju ni le zabavna, ampak je tudi koristna za zdravje. Z njo otroci krepijo mišice in motoriko, zagotovo bodo tako vzljubili gibanje in šport.Kolesa imajo kakovostne ležaje, ki zagotavljajo maksimalno tiho vožnjo, so trpežni in bodo zdržali na stotine razburljivih voženj vašega otroka. Po potrebi lahko preprosto zamenjate. Svetlobna funkcija se aktivira pri premikanju skiroja, za delovanje ne potrebuje baterij.

Prednost skiroja je njegova lahkost, zato ga bodo otroci lahko vzeli tudi s seboj na izlet ali počitnice. Italijanski proizvajalec Mondo proizvaja kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih produktov znanih risank, serij in filmov. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov – ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada, ki jih boste našli v naši ponudbi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloItaly
Svetlobni učinkiDa
Nosilnost100 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.