Dvokolesni skiro Toy Story Disney Smoby zložljiv z zavoro in po višini nastavljivim ročajem od 5 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro Smoby z dizajnom priljubljene risanke o animiranih junakih z risanke Toy Story (Svet igrač) je odlično prevozno sredstvo za vsakega otroka, od 5. leta starosti. Ima protizdrsne ročaje na krmilu, ki so nežni in žametno mehki na dotik. Pravljični motiv, moderne zelena, vijolična in bela barvna kombinacija in možnost preproste priprave za pot so elementi, ki jih ponuja kakovostni skiro Smoby. Otroški dvokolesni skiro je lahek, vožnja z njim je preprosta in udobna. Kolesa so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Na zadnjem delu skiroja se nahaja tudi kakovostna in zanesljiva zavora.

Skiro ima nastavljiv ročaj, zato se bo vašemu malčku popolnoma prilagodil in rastel skupaj z njim. Krmilo lahko po potrebi nastavite na tri položaje, vse do maksimalne višine 83 cm. Skiro lahko preprosto zložite na polovico in tako ga lahko vaši otroci vzamejo s seboj tudi na počitnice in izlete. Skiro Toy Story bo s protizdrsnimi in tihimi gumiranimi kolesi presenetil vsakega otroka tudi s svojimi odličnimi voznimi lastnostmi. Otroci se bodo med vožnjo učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje gibalne sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu utrjujejo opreznost in reflekse. Barve in sličice na skiroju pri otrocih razvijajo njihovo domišljijo in predstavnost.

Motiv skiroja v stilu risanke Toy Story z delavnice Disney bo prevzel vsakega otroka. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov: ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Nosilnost skiroja znaša 50 kg, njegove skupne dimenzije pa so 70*32*83 cm. Francoski proizvajalec Smoby proizvaja originalne, varne in kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 5 let
PorekloDesigned in France
Velikost70*32*83 cm
Skupna višina83 cm
Dimenzije paketa22*10*64 cm
Skupna dolžina70 cm
Nastavljiva višinaDa
EmbalažaDa
Teža2 kg
Nosilnost50 kg
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha