Ustvarjalna igra Nature Friends Sketchbook Aurea Art Educa mačja princeska barvanje z barvicami od 7 leta

Opis izdelka

Ustvarjalna igra Nature Friends Sketchbook Aurea Art je brezčasni ustvarjalni set španskega proizvajalca Educa, s katerim se bodo zabavali vsi otroci, predvsem pa deklice od 7. leta starosti. V tem odličnem setu se nahaja 45 listov s sličicami, ki jih lahko otroci pobarvajo s 5 barvicami, jih okrasijo z zabavnimi nalepkami in tako urijo svoje risalne in ustvarjalne spretnosti. Na voljo imajo 310-delni set nalepk, šablon z 80 predlogami, 3 vzorčaste predloge in kartice za vajo tehnik risanja. Dečki in deklice se bodo na polno zatopili v zabavo pri risanju in okraševanju sličic v motivu mačje princeske.

Ustvarjalna igra z barvicami je odlično darilo za vse spretne otroke, ki radi ustvarjajo in sestavljajo nove reči. Vsi elementi seta so proizvedeni iz kakovostnih materialov, otroci pa bodo dobili priložnost, da pokažejo svoje spretnosti in domišljijo pri lastni umetniji. Ustvarjalni set uči otroke koncentracije in potrpežljivosti, pripomore k razvoju logičnega mišljenja, otroci pa se trudijo sličico najlepše pobarvati in okrasiti. S tem si otroci izboljšujejo tudi fino motoriko, saj morajo delati z drobnimi predmeti. Ustvarjalni set z mačjo princesko bo otroke zabaval ure in ure. 

Otroška igra z ustvarjalnimi igračami in sestavljanjem razvija domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo naučili opazovati posamezne detajle in se vsestransko razvijali. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi znamke Educa boste poleg ustvarjalnih setov našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 7 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa26*24*31 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.