Set 12 posod za hrano Beaba 12 Clip z dvema žličkama iz silikona za dojenčke 2x60ml, 4x120 ml, 6x200 ml rožnata in nude od 4 mes

Opis izdelka

Set posod za shranjevanje hrane Beaba Clip vsebuje kar 12 posodic za hrano, ki jih lahko zdaj dobite po znižani ceni. Posode Beaba z rožnatimi pokrovčki so izdelane iz kakovostnega materiala polipropilena, zahvaljujoč kateremu lahko posodice shranjujete tudi v zamrzovalnikih, ali pa jih uporabite za segrevanje v parnem kuhalniku Beaba. V setu boste našli 2 posodi s prostornino 60 ml, 4 posode s prostornino 120 ml in 6 posod s prostornino 200 ml, ne manjkata pa niti dve otroški žlički s katerima se boso otroci naučili samostojno jesti. Posodice za shranjevanje hrane so opremljene s priročnim sistemom za zapiranje, »clip«. Ta omogoča, da posode zložite eno na drugo ali pa eno poleg druge, kjer se bodo lepo prilegale in se ne bodo prevrnile. Prazne posode ne zavzemajo skoraj nič prostora, saj jih lahko zložite eno v drugo. Pokrovček v svetlo rožnati in temno rožnati barvi se bo tesno obdržal na svojem mestu, zato se vam ni treba bati, da se bo iz njih kaj izlilo. Posode lahko po uporabi operete tudi v pomivalnem stroju in jih znova uporabite.

O znamki Beaba

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • 12 posod za hrano in 2 žlički
  • 2x60 ml, 4x120 ml in 6x200 ml
  • za otroke od 4. meseca
  • primerno za potovanja
  • primerno za pomivalne stroje
  • moderni francoski dizajn
  • visoka francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa24*8*17 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
Prostornina L2x 60 ml, 4x 120 ml, 6x 200 ml
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.